söndag 6 september 2020

 

Den Andliga världen 50,

Minnet av den stora Skökan ska aldrig upphöra

 


Den dom som faller över det här systemet som försöker spela Gud, Som försöker sälja helighet, som förför Jorden med sitt gift, etc. den ska aldrig upphöra. Man ska alltid minnas hur hemskt det var, för att det inte ska upprepa sig.

Upp 19:3. Och åter sade de: Halleluja. Och hennes rök stiger upp i evigheters evigheter.

Det är det här vi kan se i vårt samhälle idag när vi talar om Nazismen, Filmerna finns kvar, Bilderna finns kvar, Fördömandena finns kvar,

oberoende av vad det är, om det är den Katolska kyrkan, eller Socialismen, eller Globalismen, eller en blandning av alla dessa så kommer systemet att upphöra. Gud kommer att kasta det i sjön som brinner med svavel och röken kommer att synas i all evighet och påminna oss om hur fel det var.

Vi kan också läsa om det här i Upp 19:20 och vi tar den versen igen.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Och vi kan läsa om hur Nazismen hamnade i Eldssjön i Dan 7:11

Dan 7:11. Sedan såg jag hur, på grund av de högt ropande talen från hornet som talade, och för väsendets [djurets] förbannelse och strömmar av lögn, blev det uppbränt.

Här har vi just Nazismens dom och vi ser att det liksom Vilddjuret ska brännas upp, alltså hamna i Eldssjön.

Så det som drabbade Nazismen här i Dan 7:11 går alltså vidare och drabbar hela det system som vi har just nu och som den onde försöker använda för att utplåna både de Kristna och Judarna och Israel. Det ska alltså få sin dom och för alltid försvinna. Och i alla framtid ska man minnas hur hemskt det var.

Karl Håkan

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar