tisdag 15 september 2020

Den Andliga världen 59, Summering 4, Avslutningen av Kyrkans tid

 

Den Andliga världen 59,

Summering 4,

Avslutningen av Kyrkans tid


 

Här i Upp 17 möter vi saker som har mera med våra dagar att göra, Vi möter t ex ett 8:e Vilddjur som försvinner som skräp.

Likaså får vi läsa om det 10 hornade vilddjuret som påminner oss om första halvan av 1900 talet och kolonialstaterna, som till antalet var c:a 10, och som till den dominerande delen var gamla Romerska provinser.

Vidare ser vi att den Falska kyrkan ska krossas, och i vår tid kan vi se hur de traditionella Kyrkorna har tappat sin makt. Och vi kan idag se att det här var något som inleddes under första halvan av 1900-talet och sedan fullföljdes under 2:a halvan av 1900 talet.

Den Andliga världen 19, Det 8:e Vilddjuret är en totalitär religion, alltså Socialismen 

Här i Upp 17:11 kan man se något mycket intressant och det är att det finns en 8:e församling, Vi konstaterade förut att de 7 bergen, de 7 kungarna var de 7 församlingarna i Upp 2 och 3. Men här finns alltså en 8:e, och eftersom vi är där på slutet idag, så borde vi alltså vara vid den 8:e församlingens tid, den som blandar Vilddjursandan, den totalitära med religion. Och vad är det om inte Socialismen.

Upp 17:11 Och vilddjuret som var och inte är, och är den 8:e, och är av de 7, bara försvinner [går bort] som skräp [undergång, död].

https://minjesus.blogspot.com/2020/08/denandliga-varlden-19-det-8e-vilddjuret.html

 

Den Andliga världen 20, Återigen får vi i Profetian möte Kolonialstaterna och deras tid 

Här möter vi åter igen de 10 stater som var Kolonialstaterna, en fortsättning på Romarriket. För Gud är detta viktigt och därför tar han upp det gång på gång.

Upp 17:12 Och de 10 hornen som du ser är 10 kungar [herrar], som ännu inte tar i besittning ett rike, men som får makt som kungar för en tid [timme], med vilddjuret.
Upp 17:13 Dessa har en speciell värdering [avsikt], och styrkan och makten sin, kommer de att ge till vilddjuret.

https://minjesus.blogspot.com/2020/08/den-andliga-varlden-20-aterigen-far-vi.html

Den Andliga världen 21, Jesus ska besegra Vilddjuret 

Det finns hopp, den tid vi har idag kommer att ta slut, här i Upp 17:14 ser vi det igen. Nämligen att Jesus kommer att besegra Vilddjuret.

Upp 17:12 Och de 10 hornen som du ser är 10 kungar [herrar], som ännu inte tar i besittning ett rike, men som får makt som kungar för en tid [timme], med vilddjuret.
Upp 17:13 Dessa har en speciell värdering [avsikt], och styrkan och makten sin, kommer de att ge till vilddjuret.
Upp 17:14 Dessa skall föra krig mot lammet och lammet och de som är med honom och är kallade och utvalda och trofasta, skall övervinna dem, för han är herrars Herre [Jesus] och konungars Konung.

https://minjesus.blogspot.com/2020/08/den-andliga-varlden-21-jesus-ska.html

Den Andliga världen 22, Vatten står i Bibeln för Hedningarna 

Här har vi versen som förklarar att vatten är symbol för nationer, folk, stammar, språk alltså alla folk och alltså alla hedningar.

Upp 17:15 Och han förklarar för mig, vattnen som du ser, där skökan sitter [bor], är nationer och folk och stammar och språk.

https://minjesus.blogspot.com/2020/08/den-andliga-varlden-22-vatten-star-i.html

Den Andliga världen 23, Vilddjuret krossar den Falska kyrkan 

Guds mening med allt är att Falskheten ska bort i hans kyrka. Den Katolska Kyrkan som genom århundradena fört budskapet vidare men inte klarat att visa det rena Evangeliet, måste rensas ut. För nu har vi kommit till den tid när det är Jesus rena Evangelium som gäller.

Och det är de krafter som kom fram under första halvan av 1900 talet som kommer att utföra det här.

Upp 17:16 Och de 10 hornen som du ser på vilddjuret, de skall hata skökan och de skall göra henne ödelagd [till skräp] och naken och hennes kött [mänskliga natur, världslighet] skall de konsumera [äta] och de skall bränna upp henne i eld.
Upp 17:17 För Gud inger i deras hjärta att göra hans vilja, och utföra syftet och att ge deras kungadöme till vilddjuret, ända tills Guds orden [sakerna] blir fullföljda.
Upp 17:18 Och den kvinna som du ser det är den väldiga staden som har kungadöme över kungarna på jorden.

https://minjesus.blogspot.com/2020/08/den-andliga-varlden-23-vilddjuret.html


Karl Håkan

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar