fredag 4 september 2020

 

Den Andliga världen 48,

Förföljelse av Kristna är det sista steget

 


Det sista steget innan Jesu seger kommer är förföljelse av Judar och Kristna, alltså som vi läser ”Profeters och Heligas blod” spills ut.

Det här systemet, som vi ser just nu försöka ta över världen, har som en av de viktiga delarna att avskaffa Kristendomen. Och det med våld om så behövs.

Upp 18:24 Och i henne finns profeters och heligas blod och alla de stympades [slaktades] på jorden.

Vi ser det här i de Islamska länderna där det går fram väldiga väckelser idag. Det sägs att mellan 15 000 och 20 000 människor per dag blir frälsta och tar emot Jesus i de Islamska länderna. Det blir 5,5 – 7,3 milj. per år och tar vi hänsyn till att människor lever i snitt 80 år så kommer vi upp i siffror i storleksordningen 600 milj. Alltså 1/3 av alla Islamtroende är nu på väg att bli evangeliskt Kristna. Frälsta och fyllda av Guds kraft.

Men vad gör Islamvärlden. Jo där är det dödsstraff på att lämna Islam. Enligt Islam ska alla dessa dödas. Och vi ser då vilken fruktansvärd förföljelse det är och blir. Och det alltså nu, Det är nu det här äger rum.

Och vi vet hur det är i de Kommunistiska länderna. Där sätter man också Kristna i fängelse. I Kina sägs det just nu vara c:a 40 milj. troende Kristna.

I Indien pågår på samma sätt förföljelse av Kristna. Kyrkor bränns kristna misshandlas och dödas. Och man kan fortsätta med det här och räkna upp Nord Korea, delar av Afrika etc.

Men det här kommer alltså att upphöra för Babylon faller. Vilddjurets samhälle störtar samman och mister sin kraft. Vi ser tex Kaoset i USA just nu. Där vänsterkrafterna försöker att ta över med alla medel, som de säger. Djävulen vet att hans tid är kort, därför skakar hela marken idag.

Men Jesus lever och det är hans liv vi alla ska ha. Ondskan ska slås ner med alla sina anhang och onda Andar.

Och Jesu seger kommer mycket snart, Vi ska få se Jesus som den mästare han är.

Karl Håkan

 


 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar