tisdag 1 september 2020

 

Den Andliga världen 45,

Censur fördunklar vår värld

 


Nästa punkt där vi känner igen oss i dagens samhälle det är Censur. Ljus, upplysning, det är ordet för sann information, att beskriva verkligheten som den är.

Men idag har vi en annan värld. Halvsanningar och ibland t o m rena Lögner är tillåtna och man vet snart inte vem som talar sanning och vem som ljuger. Och våra massmedia har blivit omgjorda till propagandamaskiner med vilka man styr folket.

Upp 18:23 Och en lampas ljus skiner aldrig mer i dig, och en brudgums och en bruds röst hörs aldrig mer i dig, för dina handelsmän är jordens stormän, för med ditt gift lurar de alla folken.

Journalister ska ju vara folkets röst, de ska kritisera makthavare av olika slag och hjälpa folk att se sanningen. Men idag är journalister de som står till vänster. 70 – 80 % av journalistkåren är vänster och miljömänniskor. Och de fyller alla våra vanliga massmedia med samma budskap. Samma vinkling, samma propaganda, Man kan fråga sig hur det kan ha blivit så. Var är de vanliga människorna, de som fanns förr och som strävande efter att vara objektiva. För vilka sanningen var helig.

Och här känner vi igen oss. Det här är som den 5:e Vredesskålen.

Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

Så här har vi det idag i vårt samhälle. Den sanna informationen stängs ner. Det blir mörkare och mörkare och man måste hålla tyst med det man vet och känner, för idag smyger angivare runt och anmäler folk som inte yttrar sig som det officiella samhället bestämt.

Och vi ser alltså att det samhälle vi har det är vilddjurets samhälle. Det var över Vilddjurets tron som den 5:e skålen hälldes.

Karl Håkan

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar