söndag 13 december 2020

201213 Nu har Kina besegrat USA

 

Nu har Kina besegrat USA
201213
 

Vi ser nu idag hur USA är besegrat. Interna överlöpare har gett USA till Kina. Högsta Domstolen vägrade att ta upp de 4 delstaternas fusk, som gett Biden segern, och därmed är förmodligen saken klar.
 
Trumps seger som egentligen är ett faktum, har eliminerats genom valfusk och genom manipulation och hot mot domare och makthavare. Och genom en total dominans med lögner och Censur i massmedia.
 
Hela USA håller på att tas över av en grupp människor som inte bryr sig om Demokrati, utan vars syfte är att införa en Socialistisk diktatur ihop med Kina.
 
Corona det Biologiska vapnet som Kina skickade ut över världen var det fösta greppet, och ingen såg att det var Krig. Och nu när Kina har vunnit sin trofé, USA, har man fortfarande inte förstått i världen vad som hände. Och än mindre vad som är på gång.  
 
Kina är en kommunistdiktatur och dess övergripande mål är att införa Kommunistisk diktatur över hela världen. Och det är ett mål som man delar med alla Socialister.
 
Industrin i Kina är till stora delar finansierad av de stora Kapitalisterna i USA (Globalistera) som nu också finansierar Massmedia i USA och har infört det totala mediemonopol som vi ser där lögner och Censur av oliktänkande totalt försökt vrida befolkningen åsiktsmässigt.
 
Det är genom den här oheliga alliansen mellan Kommunist Kina och Globalisterna i USA som vi ser det vi ser idag. Och man frågar sig då: Vad är Globalisternas mål. Ja naturligtvis samma som Kinas. Nämligen en diktatur, där pengarna kommer till Globalisterna och till Partifunktionärerna längst upp i Kina.
 
Men är då inte Socialismen bra för folket, Nej det ser man när man ser de länder där Socialism genomförts. Där råder Censur och människovärdet är lika med 0. De som är i vägen för systemet utraderas.
 
Är vi verkligen på väg in i det här systemet heller kommer Trump till sist att kunna vända det hela. Ja ser man till att Trump har välsignat Israel och Bibeln säger ju att den som välsignar Israel ska jag välsigna. Så borde Trump nu bli välsignad. Och likaså har han stärkt de Kristna i USA något som Gud också borde gilla. Och kanske Gud till sist ser till det här och låter Trump få den seger som han egentligen har vunnit.
 
Eller är det så att vi nu har kommit till den tid när Satan ska ta över och Vedermödan och Guds Vrede ska utgjutas innan Jesus kommer. Och saker därför inte spelar någon roll, för Guds klocka har kommit till den här tiden, och nu börjar eländet. Så att man ska se vilka som verkligen ställer upp och vilka som böjer sig för Djävulen och hans Ondska.
 
Under alla omständigheter får vi ropa till Jesus, det är han som är vårt skydd, Och det är han som ska rädda oss, ja till sist hela mänskligheten. Jesus är vår seger.
 
Jesus hjälp oss, vi behöver dig i denna svåra tid.
Jesus kom, kom, kom!!
 
Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar