torsdag 17 december 2020

Trump vann valet, men Biden är i full fart med att fuska sig till Presidentposten

 

Trump vann valet, men Biden är i full fart med att fuska sig till Presidentposten
2020 12 17
 

Det är en intressant tid vi lever i. Och vi hörde före valet från många att Trump skulle vinna. Men idag verkar många av dem tysta, men de hade rätt, Trump vann valet. Men vi ser idag hur det massiva fusket från Demokraterna, verkar göra Biden till president.
 
Vi har hört flera olika former av fusk, allt från fixade val maskiner, och märkliga hopp i kurvorna på flera hundra tusen röster, statistiska omöjligheter, utbytta valurnor, försena röster som dateras om,
 
Ja det finns en hel hoper bevis. Men var de är idag vet vi inte för i Massmedia hör man att det inte finns några bevis. Något som tjatas om och om igen.
 
Så idag står vi där, Domarna verkar köpta, Massmedia är censurerad, Republikanerna har svikit, ja t o m de 6 i Högsta domstolen som var Republikaner där svek 4 Trump. Hel processen verkar styrd och förberedd för att Trumps Vinst inte ska ge resultat. Lögnen har tagit över samhället, Och vi vet alla vem som är Lögnens far. Det är Djävulen. Och är det han som är den egentlige regenten som nu försöker ta övar.
 
Och mitt i det här har vi Pandemin, som också verkar fixad. Och verkar vara ett Biologiskt krigsvapen, som man använt.
 
Har Västvärlden någon framtid, har Demokratin någon framtid. Ja som Kristen vet man det, för vi vet att Jesus ska besegra Vilddjuret, denna makt som just nu försöker ta över världen, kommer att besegras, och det snart.
 
Det är Jesu rike som ska bestå, inte Kinas kommunism eller Demokraternas diktaturvärld eller Globalisternas penningstyrda tillvaro.
 
Karl Håkan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar