fredag 18 december 2020

Är vi utsatta för Biologisk krigföring

 

Är vi utsatta för Biologisk krigföring
201218
 


Fler och fler röster höjs för att den här Pandemin inte är något normalt. Det virus som går runt idag är den typ av virus som ingår i arsenalen av Biologiska vapen. Både i USA och i Kina finns laboratorium som arbetar med forskning om biologiska vapen, och ett av dem låg just i Wuhan.
 
De här forskarna har lärt sig mer och mer om hur man designar Virus för att nå olika grad av dödlighet, spridning och kunna drabba olika folkgrupper etc. och det här kunde man i Wuhan.
 
Kina har nu kommit dit i sin framväxt att det var dags för dem att slå till. Antingen skulle Kina acceptera att USA förblev störst som ett resultat av Trumps handelskrig mot dem, eller skulle de slå tillbaka och få Trump avsatt och bli världshärskare.
 
De valde den senare vägen det kan vi se idag. Och vapnet i den här tredje Världskriget var det Biologiska vapnet, och mot hela Västvärlden. Den enda som har klarat sig är Kina själv för de visste vad de gjorde.
 
Och idag ser vi hur Biden, Kinas lakej genom fusk och fiffel och köpta domare etc, håller på att ta över USA. USA håller på att transformeras från en Sann Demokrati, till en Socialistisk Diktatur, med en Kina lakej som ledare.
 
Och för att övriga världen också skulle böja sig så ser vi idag hur hela vår Ekonomi håller på att urholkas i Väst. Kina servar alla idag och vi är alla snart i Praktiken underställda det Kinesiska kommunist partiet.
 
Vi går just nu in i det Post Demokratiska samhället.
 
Och den stora kampen, nådastöten, gjordes alltså med Biologiska vapen, som ingen en gång såg och förstod, Inte förrän vi var besegrade anade vi vad som hänt, att vi blivit utsatta för krigsangrepp.
 
Och vi ser idag hur kampen är över. Massmedia Censureras och fylls med tillrättalagda nyheter. De som vågar säga sanningen, stängs av, bötfälls, ja t o m fängslas.
 
Internet som skulle ge oss frihet, möjligheter och öppna upp världen har blivit övermaktens kontrollredskap.
 
Och vad händer nu. Ja läser vi Bibeln så kan vi se att Jesus ska segra. Det är hans rike som slutligt ska styra världen. Vi kan läsa det i Dan 2. Där Bildstoden som Nebukanessar såg och som representerar alla Världsriken genom årtusendena, slutar med att en sten krossar hela bildstoden som förintas och stenen fyller hela världen. Stenen är Jesus och han kommer alltså snart.  
 
Jesus hjälp oss och var hos oss nu i denna svåra tid. Det är du som är segerherren och vår mästare.
 
Karl Håkan
 

 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar