lördag 12 december 2020

Frälsningen 37, Vi är i ändens tid idag

 

Frälsningen 37,
Vi är i ändens tid idag
 

Här kan vi läsa att vi är i ändes tid och att Jesus kommer snart. Och det tänkte man alltså redan då när det här skrevs. Men idag gäller det ännu mer.
 
Hur kan vi veta det, att Jesus kommer mycket snart idag, när han inte kommit på nästan 2000 år. Jo det kan vi för att Israel har blivit nation. En mycket stor profetisk händelse som ska hända strax före Jesu kommande.
 
Och i Upp 13 kan vi dessutom läsa både om TV och Internet som en inledning just på den sista tiden och vi har sett dem i vår tid alltså är ändens tid högaktuell nu.
 
Upp 22:7. Se, jag kommer snart [plötsligt], välsignad är den som tar vara på profetians ord, i den här boken.
 
Att Israel är ett tecken på den sista tiden det ser vi i Luk 21 där Jesus talar om att fikonträdet ska blomma, en symbol på Israel. Och när Israel slår ut, alltså när det återupprättas, då vet vi att Guds rike är nära.
 
Luk 21:29. Och han berättar för dem jämförelsen [liknelsen]: Se på fikonträdet och alla träd.
Luk 21:30. När ni ser att de slår ut, då vet ni att nu är sommaren nära.
Luk 21:31. Och på det viset, när ni ser dessa saker hända, vet ni att Guds rike [regeringstid, suveränitet] är nära.
 
Det är också intressant att notera att det inte bara tals här om Fikonträdet utan också om alla andra träd. Och under vår tid har otroligt många folk blivit fria och etablerat nya länder, så den här profetian har verkligen gått i uppfyllelse. Och då är alltså Gud rike nära. Jesus kommer mycket snart.
 
Och vi kan titta på profetian om TV och Internet som vi har i Upp 13.
 
Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.
Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.
 
Här i Upp 13:14 och 15 kan vi läsa om Vilddjurets bild med rörelse och som kan tala och det är ju vår TV som kom på 1950 talet och som totalt har tagit död på alla andra åsikter än de som kommit ut ur TV:n.  Ja hela vårt liv har förändrats med TV.
 
Och i Upp 13:17 kan vi läsa om hur man måste ha kod och användarnamn för att kunna handla och så är det på nättat idag. Och 666 i Upp 13:18, står för www (En 6:a skrivs med vav på Heberiska och det återges med w host oss och 3 st 6:or blir alltså www).
 
Vilken spot on profetia, ingen vanlig människa kunde för c:a 2000 år sedan förutse att www skulle få en sådan betydelse idag. Men vi ser att det blivet så. Jesus viste för han är Gud och vet allt.
 
Det som står i Upp 13 är saker som hände på 1900 talet men idag kan vi läsa Upp 16:12 – 15 om den 6:e vredesskålen och konstatera att det är där vi är just nu.
 
Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
 
Här är vi just nu och vi väntar på att komma till Upp 16:15 där Jesus kommer. Och idag kan vi (Upp 16:12) se hur Österlandet har kommit till oss och håller på att ta över. Både vad gäller den Adliga, genom Yoga och Meditation etc. och också handelsmässigt, där Kina håller på att totalt dominera hela världen.
 
Och i Upp 16:13 har vi de tre onda Andarna som just nu är igång. Och vilka är då de 3 onda Andarna,
 
Ja vi har ett Vilddjur som just nu arbetar för att lägga hela jorden under sig. Vi ser det i Globalismen och vi ser det också i den International som Socialismen just nu håller på att införa bland annat i vårt land. Och som också kommer till uttryck i Kina, som vill ha världsherravälde.
 
Och vi har den Falske Profeten, alltså Islam som på samma sätt vill ha världsherravälde.
 
Och till sist ser vi Kyrkan som idag helt mist sin kraft och är blind efter som den har lyssnat till Ormen, lyssnat till lögnaren Djävulen, och gått hans väg i stället för Guds väg.
 
Där är vi och idag väntar vi alltså på Jesus som vår räddare.
 
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar