fredag 7 januari 2022

Jesu ord om änden 13, Är Socialismen Antikrist

Jesu ord om änden 13,   
Är Socialismen Antikrist
 

Falska Messias kommer att uppstå i den sista tiden och då frågar man sig. Kan vi se dessa idag. Först måste vi då klarlägga vem som är Messias, och det är ju Jesus, han som frälser, räddar hela världen.
 
Och falska Jesus blir med andra ord andra system som hävdar att det är de som ska rädda världen.
 
Kan vi se sådana system idag. Ja vi har ett i Socialismen, som hävdar just det, att de är mycket bättre än Jesus på att rädda världen. Ja de försöker med våld och tvång och lögner införa sitt system i hela världen idag.
 
Mat 24:24 Ni kommer att väckas upp, på grund av att falska messiaser [lögnkristusar] och falska profeter [lögnprofeter] kommer och de kommer att göra [leverera] väldiga mirakel [tecken] och under, de är till för att lura [bedåra] de mäktiga och de utvalda [favoriterna].
Mat 24:25. Observera, jag berättar det i förväg för er.
Mat 24:26. Om de alltså säger till er: Se han är i öknen, gå inte ut dit. Se han är i de inre rummen [de privata rummen], tro det inte.
Mat 24:27. För precis som blixten utgår från öster och skiner ända till väster, så kommer det att också bli vid Människosonens [Adams sons] ankomst [närvaro].
 
 
Mark 13:21. Och om då någon säger till er: Se här är Messias [Kristus] och se där. Då skall du inte tro det.
Mark 13:22. För, falska messias [lögnaktiga kristusgestalter] och lögnprofeter [falska profeter], kommer att dyka upp [uppresas] och de kommer att föra fram [leverera] tecken [under] och mirakel, för att om möjligt vilseleda makten och de utvalda.
Mark 13:23. Men ni, håll ögonen öppna [se, bli varse], se [var medveten, studera]. Jag har i förväg sagt det till er alla.
 
I Kina idag har vi ett totalt Totalitärt system som bygger på den Socialistiska grunden, och vi ser hur Kina mer och mer dominerar världen. Vi har kommit till en nivå idag att skulle vi sluta att handla med Kina skulle vi få stora svårigheter att överleva i västvärld.
 
Och om vi tittare västerut så ser vi idag ett USA totalt övertaget av Socialismen. Med lögnaktig propaganda och fusk tillskansade man sig makten i det senaste valet och idag har man  ett totalt maktmonopol.
 
I Europa ser vi samma sak hur de socialistiska krafterna går framåt och med hjälp av tvångslagar som man skyller på den Epidemi som vi ser idag, försöker att ta ett totalt Maktmonopol också i Europa. Och vi ser idag också i Europa hur högerpartier många gånger är lika Socialistiska som Vänster partierna.
 
Och de superrika de som man sist trodde skulle vilja ha socialism går idag i Armkrok med Socialisterna i en strävan att bilda ett totalt maktmonopol, inkluderande både Massmedia och Regeringar.
 
Så när vi tittar ut över världen idag så ser vi just den här falske Messias, en rörelse som hävdar att de ska frälsa världen. Men som i själva verket är ett led i den Ondes kamp att förinta Judarna och de Kristna, ja hela mänskligheten.
 
Men för att bilden inte ska bli nattsvart så får vi hänvisa till Jesu ord där han säger att den som häller ut till slutet ska bli räddad. Här får vi alltså likt Sadrak, Mesak och Abed-Nego, som kristna stå upp och vägra böja oss för bildstoden som de rest och vi vet alltså att Jesus är med oss och till sist kommer befrielsen när Jesus och hans folk kommer att ta över.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar