söndag 23 januari 2022

Jesu ord om änden 29, Klockslag och dag för Jordens undergång vet vi inte

Jesu ord om änden 29, 
Klockslag och dag för Jordens undergång vet vi inte

Det är alltså just exakt tid och dag som vi inte vet men år kan vi veta, och att det är snart kan vi veta. Men vad är det, det handlar om. Är det när Jorden ska förgås. Alltså om 3 – 4 miljarder år, eller är det när Jesus kommer igen.
 
Ja att vi inte vet exakt när Jorden ska förstöras efter alla dessa år, det är helt visst.
 
Och att vi inte vet exakt när Jesus kommer är något som vi också kan lägga in i de här orden.
 
Mat 24:35. Himmelen och Jorden [värden] de kommer att vara förbipasserade [passera, förgås] men mina ord kommer aldrig någonsin att vara passé [har ingen ende, kommer aldrig någonsin att vara förbipasserade].
Mat 24:36. Och om den dagen och den timmen [stunden] vet ingen, inte ens änglarna [budbärarna] i himlen [skyn], ingen utan bara min fader [far].
 
Mark 13:31. Himmelen och Jorden [värden] de kommer att vara förbipasserade [passera, förgås] men mina ord kommer aldrig någonsin att vara passé [har ingen ende, kommer aldrig någonsin att vara förbipasserade].
Mark 13:32. Och om den dagen och den timmen [stunden] vet ingen, inte ens änglarna [budbärarna] i himlen [skyn], inte heller sonen, ingen utom [om inte] fadern [far].
 
Luk 21:33. Himmelen och Jorden [världen] de kommer att vara förbipasserade [passera, förgås] men mina ord kommer aldrig någonsin att vara passé [har ingen ende, kommer aldrig någonsin att vara förbipasserade].
 
Jesus kommer och det vet vi idag, han kommer mycket snart för vi har sett hur profetia efter profetia går i uppfyllelse.
 
Här står faktiskt inte att vi inte ska kunna veta år, Ja t o m månad. Men som sagt exakt när det vet vi inte.
 
Sedan har vi ett ord till som påverkar det här och det är att Tiden ska förkortas, så även om vi ur profetian kan läsa ut ett år så behöver det inte gälla. Gud vet, Det är alltid han soim skapar vår framtid och vet hur den kommer att se ut.
 
Karl Håkan
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar