lördag 15 januari 2022

Jesu ord om änden 21 Västvärlden är Andligt död idag

Jesu ord om änden 21 
Västvärlden är Andligt död idag
 

I det förra avsnittet talade vi om att när Jesus kommer ska alla se det och vi skrev att Blixten pekade på Radio och TV som vi har idag.
 
Men det finns en vers till som förklarar det Jesus säger och det är versen med Gamarna som samlas kring den döda kroppen. Man ser i luften över den döda kroppen alla Rovfåglar som vill ha en bit. Så det går alltså inte att dölja här heller.
 
Mat 24:26. Om de alltså säger till er: Se han är i öknen, gå inte ut dit. Se han är i de inre rummen [de privata rummen], tro det inte.
Mat 24:27. För precis som blixten utgår från öster och skiner ända till väster, så kommer det att också bli vid Människosonens [Adams sons] ankomst [närvaro].
Mat 24:28. För det är istället så att där den livlösa kroppen [liket] är där samlas örnarna [gamarna, rovfåglarna] (jfr aetos=örn, aer =luft=> ande, andar).
 
Och det är också ytterligare en intressant vinkling som påminner om vår tid i den här bilden och det är att idag är hela Västvärlden Andligt död.
 
Och det är alltså så det ska vara när Jesus kommer. Så den här bilden pekar också på vår tid.
 
Det är säkert många som har undrat varför Jesus tar en så hemsk bild och talar om den döda kroppen, Men idag ser vi det alltså, och Jesus kommer mycket snart.
 

Karl Håkan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar