lördag 8 januari 2022

Jesu ord om änden 14, Är Globalisterna Antikrist

Jesu ord om änden 14,   
Är Globalisterna Antikrist
 

En annan kandidat till Antikrist som vi ser stiger fram kraftigt idag är
Globalisterna. Den kraft som mer och mer dyker upp i alla sammanhang.
 
Det sägs ju att både FN och EU till stora delar styrs av Globalisterna som har sina Lobbyister som talar för deras sak i alla olika sammanhang. Och man ger sken av att vilja rädda världen, men i själva verket är det att förse sig själv.
 
 
Mat 24:24 Ni kommer att väckas upp, på grund av att falska messiaser [lögnkristusar] och falska profeter [lögnprofeter] kommer och de kommer att göra [leverera] väldiga mirakel [tecken] och under, de är till för att lura [bedåra] de mäktiga och de utvalda [favoriterna].
Mat 24:25. Observera, jag berättar det i förväg för er.
Mat 24:26. Om de alltså säger till er: Se han är i öknen, gå inte ut dit. Se han är i de inre rummen [de privata rummen], tro det inte.
Mat 24:27. För precis som blixten utgår från öster och skiner ända till väster, så kommer det att också bli vid Människosonens [Adams sons] ankomst [närvaro].
 
 
Mark 13:21. Och om då någon säger till er: Se här är Messias [Kristus] och se där. Då skall du inte tro det.
Mark 13:22. För, falska messias [lögnaktiga kristusgestalter] och lögnprofeter [falska profeter], kommer att dyka upp [uppresas] och de kommer att föra fram [leverera] tecken [under] och mirakel, för att om möjligt vilseleda makten och de utvalda.
Mark 13:23. Men ni, håll ögonen öppna [se, bli varse], se [var medveten, studera]. Jag har i förväg sagt det till er alla.
 
Det är intressant , som vi läser i Mat 24:24, att det är de mäktiga som man vill lura och det ser vi idag att det är där man sätter in stöten från dessa Globalister.
 
Man skaffar sig ägande av Massmedia så att de nyheter som får komma ut är de som gagnar den egna saken för Globalisterna.
 
Och man kan också se hur man binder upp regeringar etc. genom att ge dem fina jobb efter deras tid som ministrar. Man kan se hur mer och mer i samhället styrs av Globalisterna och hur deras vilja är det som till sist genomförs, även när den är helt omotiverad.
 
Och för att genomföra det här så har alltså Globalisterna också gått i armkrok med Socialismen som vi skrev om i det förra avsnittet.
 
Men som vi skrev i förra avsnittet så vet vi att Jesus kommer att segra och dessa som så här fräckt och med så fula metoder som vi ser idag försöker ta över värden kommer då att få ett hemskt straff.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar