lördag 9 september 2017

Ändetiden 194,
Palestinierna ska bli en del i Israel



Här kan vi se hur det ska sluta med Palestinierna. De som idag vägrar ha med Israel att göra. De kommer att böja sig och bli en del i Israel. En fullvärdig del.

Sak 9:7.  Och jag låter ta bort deras blod från deras mun och deras styggelse från deras tänder, och också de kvarvarande kommer till [till] vår Gud, och de blir som en familj i Juda och Ekron, som Jebuséerna.


Gud kommer alltså att ta hand om det här problemet med Palestinierna, det som verkar olösligt idag. Gud kommer att lösa det, och här ser vi hur. Gud kommer att rena dem från deras blodstörst och de kommer att integreras och bli som vore de en familj i Juda.

Och det är det man kan höra också från de som är i området idag. Palestinierna själva har ofta inget emot Israel. Men det är ofta deras ledare som driver hatat idag. Och det ska alltså ta slut.

Här kan vi alltså se att, en tvåstats lösning det är inte Guds mål. Guds mål är fred och frid där alla får ingå. Och det är Israel som ska styra. Palestinierna ska bli en del av Israel, inte tvärs om. Det är också intressant att konstatera. Det som står: De blir som en familj i Juda.

I Hes 47 finns ett annat bibelställe som just säger samma sak att Palestinierna de som är som främlingar i Israel ska bli en del av det.

Hes 47:22.  Och det skall ske när ni kastar lott om arvedelarna för er och för främlingen, att främlingen som bor bland er som har låtit föda barn bland er och är för er som en infödd bland Israels barn, de kastar [kastar lott] om arvedel [egendom] bland Israels stammar.
Hes 47:23.  Och det skall ske att i den stam som främlingen bor, där ger ni honom hans arvedel [egendom], säger Herren Jesus [Jashve]

Så när Gud får sin vilja igenom då blir det fred och frid och Israel får sitt land att leva i.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar