måndag 4 september 2017

När 96 % tvingas tiga
170904

När de 96 % :en tvingas tiga då segrar de 4% :en. Då tar de över ordet. Då säger de vad de vill, gör vad de vill, för ingen säger ju emot dem.

Och varje individ bland de 96 % :en tror att han är ensamma om sin åsikt, för ingen annan säger ju som han känner och tycker. Det enda man får höra är de 4% :ens åsikt. Och de 4% :en riktigt jublar, för alla tycker ju som dom. Ingen klarar att säga emot dem.

Och vips har den lilla minoriteten blivit som vore den majoritet, ja en kvalificerad majoritet och ingen ser verkligheten längre.

Så blir det i ett samhälle med yttrandeförbud. Med Självcensur. Där åsikter inte får sägas. Och det är därför som Sverige är ett förbannat land idag.


Det är konstigt att ett land som Sverige med Grundlagsfäst yttrandefrihet kan bli så här. Det var ingen som trodde för 50 år sedan. Då var man stolt över sin yttrandefrihet men idag finns den inte.

Efter att naggat i kanten på yttrandefriheten steg efter steg så är den borta idag.

Och vart är vi då på väg. Ja det får vi inte prata om för det är hemskt att säga och då kan vi ställas inför domstol. Dit har vi kommit.


Jesus hjälp oss vi går under!! Rädda vårt land!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar