lördag 30 september 2017

De verkliga Nazisterna
170930



I dag tågar Nazisterna på gatorna i Göteborg. Det är hemskt att denna hemska tanke på nytt manifesterar sig i vårt samhälle. Att det finns människor som fortfarande ställer upp på att utplåna Judarna.

Men vilka är de verkliga Nazisterna, är det de som går i Göteborg idag. Eller är det de som stöder Araberna i deras strävan att utplåna Israel. Är det Margot Wahlström, som stöder Araberna helhjärtat och ställer Sverige på Israelhatarnas sida.

Ja man måste fråga sig vilka som är det verkliga hotet de som kan och arbetar för Israels utplåning eller dessa som inte har någon makt idag men som skränar och skriker om sina hemska Idéer.

Själv anser jag att det är de som har makt att lyckas utplåna Israel som är de verkliga Nazisterna och de som stöder dem.


Ja t o m Vänsterledaren, Jonas Sjöstedt fick stå i TV och breda ut sig om hur hemskt det var att Nazisterna fick tåga i Göteborg. Han som om någon står på Israelhatarna sida. Stöder de som vill förfölja Israel och låta Araberna få hela Israel.

Ja så falskt är Sverige idag. Hela vänstern förfasar sig och med rätta men bjälken i det egna ögat ser man inte. Sitt eget Israelhat censurerar man bort.

Och Massmedia älskar att snedtolka allt som händer i Israel. Men när Vänstern och Socialistsidan visar sitt rätta ansikte vad gäller Israelhat. Då urskuldar men det eller Censurerar bort det. Ja hela massmedia i Sverige ljuger på Israel för att få bort dem. Det är det som är Vänsterns meningen.

Det är som i Tyskland före Andra världskriget. Israel är helt OK att ljuga på. Men nåde den som säger något ont om Islam. Den Religion som driver Israelhatet idag.

Jesus hjälp oss. Hjälp oss så att vi är klarsynta och står på din och Israels sida i denna sena kamp.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar