tisdag 12 september 2017

Hur Israel skulle kunna Erövras
170912



Idag är det 1,5 milj Araber i Israel. När Israel bildades 1948 var det bara 150 000. De har alltså 10-faldigats på de 70 åren som gått.

Idag är det c:a 13 milj Judar på jorden och siffran ligger ganska konstant. Och c:a hälften av dem bor i Israel.

Om den folkökning som Araberna haft fram till idag fortsätter 70 år till. Så blir det 15 milj Araber som bor i Israel. Då räcker det inte med att alla Judar i hela världen kommer till Israel. Araberna blir i alla fall fler och får majoritet och kan slänga ut Judarna.

Så enkelt var det. Så mänskligt att döma är det kört för Israel och Judarna. Men Gud ska rädda dem och ge dem deras land för all tid, det har han lovat.


Mänskligt att döma finns inget sätt att komma åt den här metoden. Väljer Araberna att erövra Israel på det här viset kommer de att lyckas, men det kommer att ta 50 – 70 år.

Det här är alltså situationen eftersom Araberna väljer att ha så många barn medan Judarna inte har det utan ungefär som vi andra västerlänningar.

Kommer då den här ökningen att fortsätta. Ja om den är politiskt styrd och framtvingad som metod att erövra Israel så kommer den att fortsätta.

Men är det med Araberna som med alla andra folk kommer det att stanna av. Så var det här i Sverige. Mina föräldrar växte upp i familjer med 13 respektive 8 barn. Medan deras syskon själva sedan hade 1 – 2 barn. Ökningen stannade alltså ganska abrupt.

Det är skrämmande att en grupp som är liten i början kan erövra ett helt land bara genom att föröka sig mer än andra. Och det kan de i en Demokrati.

Hur ska det gå för oss i Sverige vi har ju idag 1 milj muslimer, och med ett liknande tänk så skulle de ha erövrat Sverige på samma tid som Araberna i Israel 50 – 70 år.

inte heller här sitter vi säkert i båten. Även här i Sverige kan det hända och även om vi alltså stoppar all invandring så är det kanske för sent ändå.


Jesus hjälp ditt folk Israel. Tack att du är med dem och har lovat dem sitt land. Men tänk också på Sverige Jesus och hjälp oss så att vi inte blir ett muslimskt land här heller.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar