torsdag 14 september 2017

Sverige är ingen stat
170914



Sverige uppfyller inte längre de viktigaste normerna för att vara en stat. En stat ska framförallt ha ett fungerande Rättsväsen och Försvar. Inget av de här två punkterna klarar Sverige idag.

Polisen klarar inte ens upp Mord längre. Och Våldtäkter läggs på hög man har inte resurser. 96 % av Inbrotten i lägenheter klaras aldrig upp.

Försvaret är i det närmaste obefintligt, och snar består det av Båten, K-pisten, Tanksen och Flygplanet, med tillhörande 4 soldater.


Vi är alltså inte längre någon stat för vi klarar inte av de primära rollerna för en stat. Det den egentligen är till för. Rättsväsende, och Försvar.

Har vi då i stället blivit ett Försäkringsbolag. Med Sjukförsäkring, Pensionsförsäkring, Föräldraförsäkring, etc. Och allt avgiftsfritt.

Och inte bara för oss Svenskar utan för alla folk som kommer hit.

Ja det sista kanske visar oss vart vi är på väg för vi är ju ett Socialistiskt land idag och då är det internationalen som gäller. Det finns inga gränser. Socialismen inkludera alla.

Och om alla är välkomna och vi inte bryr oss om våra gränser, då behöver vi ju inget försvar. Så är det alltså i en Socialist stat.

Och om alla kommer hit med all sin brottslighet, och Polisen kollapsar och inte klarar av sin uppgift. Då är det inget att göra så blir det också i en Socialist stat. Där människor ändå inte har något samvete och någon Solidaritet.

Nej, Vi måste tillbaka till vårt Kristna Sverige. Det där vi hade Samvete och höll på våra gränser och vår Kristna tro.


Jesus hjälp oss!! Vi går under som stat utan dej!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar