fredag 22 september 2017

Är Judarna Hitlers sanna efterträdare och ska därför utrotas?
170922

Ja det är märkligt, men tittar man på Vänstern idag så är det ju den politik de bedriver. Genom att som Sveriges regering, stå på Arabsidan i deras försök att utplåna Israel så har Vänstern själv hamnat på Hitlers sida.

Och som Argument hävdar man att Judarna tar landet från Araberna. Att Judarna inte har någon rätt utan ska lämna tillbaka alla platser av vikt till Araberna.

Och när de inte gör det är de ockupationsmakten. De som dödar. Ja de är lik Hitler, enligt Vänstern. Tänk så galet allt kan bli.


Och så pekar vänstern, högerut och skriker Hitler. När de själva är de som vill förinta Israel och ta ifrån Judarna rätten att leva vidare.

Man minns Socialdemokratin på 50 talet som var för Israel. Då frågar man sig idag vad som hänt, när Vänstern står på Hitlers sida och vill få bort Israel. Men det är väl med vänstern som ofta med Avgudar, ger man sig hän åt dem ser man först efteråt vad den sanna konsekvensen är, den förvillelse som vi idag ser i vänstern.

Och Gud ska ju, enligt Profetian, sända förvillelse bland Israels motståndare i ändens tid och precis som det är idag.

Men Judarna ska bestå och Israel ska finnas, det har Gud lovet.

Men vad som ska hända med Sverige som så ivrigt backar upp de stater i mellanöstern som vill förinta Israel, det kan vi också läsa i profetian. Gud sänder sin förbannelse över de som är mot Israel och det är där vi är idag. Så några garantier om Sveriges framtid det har vi inte.


Jesus hjälp oss!! Ge oss klarsyn så att vi ser hur galet vi bär oss åt i vårt land och hjälp oss att ändra riktning.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar