onsdag 20 september 2017

Att köpa sin valseger med andras pengar kallas korruption och stöld
170920



Just nu häller Sossar och Vänsterpartiet valfläsk över väljarna. Och man tar det från andras pengar. Man köper sig en valseger.

De pengar som nu stadskassan rinner över av. De är de som kom genom den strukturomvandling som Alliansen genomförde med sin skattesänkning på Arbete.

Då var det hemskt det Alliansen gjorde, men nu köper man väljarna med de pengar som kommer från den här strukturomvandlingen. Att köpa väljarna med pengar är korruption och ett sätt att missanvända Demokrati.


Det är konstigt att väljarna inte avslöjar det här. Men så här har ju Sossarna alltid gjort. De har köpt sina väljare med pengarna från sina motståndares väljare.

Våra Anfäder som sjösatte det demokratiska systemet hade nog inte tänkt sig att det var så här man skulle göra, utan att man skulle visa respekt för varandra. Men har man åsikten att allas pengar är statens pengar, det är bara att ta in dem. Då blir det så här.

Det systemet som vi har att kämpa emot det är ett Vilddjurssystem. Ett system som anser sig äga oss for att utnyttja oss. Ett förslavningssystem. Vi ska alla vara arbetare, slavar. Ägda av Socialismen, Internationalen.


Jesus hjälp oss i denna vilddjurets värld, där staten anser att de äger oss och förslavar oss. Ge oss din frihet och frid.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar