lördag 9 september 2017

Vänstern är en religion
170909



Man ser det mer och mer, att vänstern är en Religion. Det såg så oskyldigt ut när det började. Man skulle vara partiet för arbetarklassen, och alla skulle rösta på det.

Men vi se idag hur det gått. Jesus är borta ur samhället och Socialismen har brett ut sig överallt. Den har tagit över massmedia. Den har tagit över Skolorna. Ja t o m de Borgerliga har blivit Socialister idag.

Där ser man hur det blir när man lyfter upp en Avgud och sätter den på altaret vid sidan om Jesus. Det var det våra förfäder gjorde. Det var så oskyldigt då, men idag har vi ett samhälle där Socialismen har tagit över.


Idag verkar det kört, Jesus är utkörd ur Sverige och t o m Kyrkan styrs av vänstern idag.

Så när man ser resultatet idag då ser man det säkert. Vänstern är en Religion. En Ond Ande. En lurig Ande som låter så bra men resultatet är avskräckande. Vi såg det i Sovjetunionen strax innan det föll ihop

Man kan då fråga sig hur det kommer sig att vi här i landet går samma väg, även om vi har kommit dit på ett annat sätt. Och även om vi inte kommit lika långt som Sovjet hade när de föll ihop.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss så att vi blir klarsynta och ser vilken Avgud Socialismen är så att vi bara har dig och ingen annan.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar