fredag 29 september 2017

Ändetiden 214,
Summering,
Islam kommer att utrotas



Att Islam kommer att utrotas, det kan vi läsa ibland annat Upp 19:20 och vi ska börja med att citera det här.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Den Falske Profeten här är Muhammed och hans Islam och de kommer alltså att kastas i sjön som brinner med Svavel.

Vi ser att också Vilddjuret ska kastas där och en av de värsta uppenbarelserna av Vilddjuret det är Hitler och hans Nazism. Och de har redan hämnat i Eldhavet.

Så vi kan säga att det kommer att gå med Islam som det gick med Hitler och hans Nazism. Ingen kommer att vilja veta av den eller acceptera den, så avskyvärd kommer man att anse att Islam är.

Och här kommer nu de artiklar som handlat om hur Islam utplånas.


Ändetiden 127, Jesus utplånar Islam (Sak 13:2 - 6)


Ändetiden 135, Islam är en falsk lära (Sak 14:12)


Ändetiden 172, Avgudadyrkan och straffskatt (Joel 3:3, 4:3)


För att få perspektiv på Islam och den yttersta tiden kan vi citera ut brevet till Tyatira som handlar om just Islam. Och på slutet av brevet kan vi se det som gäller nu.

Upp 2:24. Men åt er säger jag och åt övriga i Tyatira [fortsatt offer] som inte har samma lära och som inte vet Satans djup som de säger, jag skall inte lägga mera börda på er.
Upp 2:25. Men bevara det du har, tills jag kommer.
Upp 2:26. Och den som segrar och den som bevarar [vaktar, håller] mina gärningar ända till slutet, till honom skall jag ge makt över folken [hedningarna, nationerna, stammarna].
Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.
Upp 2:28. Och jag skall ge honom morgonstjärnan.
Upp 2:29. Den som har öra han hör vad anden säger till församlingarna.

Där står att Islam ska bevara det de har tills Jesus kommer. Med andra ord kommer Islam att bestå som den är tills Jesus kommer. 

Och vi kan i vers 26 och 27 läsa om hur Islam ska få makt över folken. Det är det vi ser här i Sverige och på många andra ställen idag, där man omöjligen annars kan förklara den eftergivenhet och Islam propaganda ex i nyheterna som vi upplever i vårt Kristna land.

Och vi ser också hur Islam ska vara som en stav av Järna som krossar ler. Och så är det idag. Vårt andligt tomma samhälle blir som ler när islam kommer med sina dogmer och hot.

Och att det är vår tid det talas om det ser vi i vers 28 där det står att Islam ska får morgonstjärnan. Det är den som lyser precis innan solen går upp. Solen uppgång är Jesu kommande och Islam ska alltså vara starkt strax innan Jesus kommer.

Det är alltså nu det.

Och när vi då lägger ihop det här i Upp 2:24 - 29 med det vi läste i Upp 19:20 så ser vi att Islam ska fortsätta, som vi ser idag, med sitt försök att erövra världen, sina hot och terror, fram till Jesus kommer, och då ska han ta hand om Islam och det ska gå samma väg med det som det gjorde med Nazismen.

Karl Håkan

PS: Här är de ämnen som vi behandlat hittills i summeringarna.

- Israels förskingring
- Hur Guds samlar sitt folk Israel
- Jesus förlåter Israels folk
- Gud fyller Israel med Ande
- Israel möter motstånd från andra folk
- De som gått mot Gud döms och får Guds Verde över sig
- Sol och Måne
- Jordbävningar
- Guds Vredes Vinpress
- Israel är Välsignat och Jesus tar hand om dem
- Jerusalem och Israels land tillhör Israels folk och Jesus
- Guds verk med Israel visar att han finns
- Hedningarna kommer till tro
- Församlingarna
- Vi ser inget uppryckande i Gamla Testamentet i samband med Jesu återkomst
- Jesus lägger sin Ande i allas hjärtan
- Bönens Ande över Israel
- Jesus kommer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar