lördag 23 september 2017

Försäkringsbolaget Sverige
170923



Det är det vårt land har blivit, Svenska staten har blivit ett försäkringsbolag.

Och med skyhöga försäkringsavgifter som alla som bor i landet måste betala. Och man kan inte byta försäkringsbolag, alla som bor i landet är tvångsanslutna. Och avgiften bestäms ensidigt av bolaget.

Och har man ingen inkomst då får man försäkringen gratis. Och det utan att någonsin betalat in premier. Bara man kommer till vårt land är man berättigad till ersättning i försäkringen.


Man undrar hur länge ett sånt här försäkringsbolag kan fortsätta. Det borde gå med minus. Eller blir det som det är i vårt land. Man klarar inte längre av sina åtagande. Många av våra fattigpensionärer ligger t ex kraftigt under EU standarden och man gör inget.

Och områden som är viktigast för ett Land som Sverige, Försvar och Rättsväsende. Det missköter man. Vare sig Försvaret eller Rättsväsendet fungerar i vårt land. De lever inte upp till rimliga krav.

Det är alltså ingen bra idé att göra ett land till ett försäkringsbolag. Landet vitrar sönder. Nej låt olika bolag sköta försäkringsdelen och låt folk välja vad de vill ha för bolag.

Och så kan Staten stå bakom som Garant så att ingen hamnar i kläm om ett bolag skulle gå omkull eller annat dumt inträffa.

Då kunde staten koncentrera sig på det som verkligen var Statens grunddelar. Försvaret och Rättsväsendet.


Jesus hjälp oss att komma rätt i den här saken. Att hitta den modell som fungerar för ett land som Sverige.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar