lördag 2 februari 2019


Jesu seger 56,
De tre Onda Andarna går till Angrepp idag


Går vi vidare i Upp 16 så kommer vi till de Tre Onda Andarna, och det är dessa tre Onda Andar som just nu orkestrerar det vi ser i tillvaron.

Här i Upp 16:13, kan vi se att det de här tre andarna vill åstadkomma det är krig mot Gud. De vill hindra honom i hans verk, för det som är på gång nu från Guds sida är Guds väldiga dag, när han ska Frälsa hela Världen, och Rädda Israels folk och ge dem hela det land han har lovat.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Om vi tittar oss omkring så ser vi just hur de här tre onda Andarna verka. De är igång och de har olika saker för sig men deras mål är det samma att fördärva Guds verk. Att hindra Jesu frälsning. Att utplåna Israel.

Vi ser Ormen, Draken. Det är samma som Eva mötte i paradiset. Idag angriper den kristna församlingen och lurar den bort från Gud.

Vi ser Vilddjuret, det är världens anda, Socialism och Globalism som försöker att äta upp människors tro och traditioner etc. för att göra allt till dyrkar av ondskan i ett enda totalt världsherravälde.

Och det är den Falske profeten. Det är den ande som man förknippar med Islam, profetens lära. Och där kan ju också andra religioner som försöker att komma fram idag platsa. Men när vi ser oss omkring så är det Just Islam som går fram idag.

Det märkliga är att de här tre krafterna samverkar i vårt samhälle. Fast de i grunden är helt olika och rimligen inte borde kunna samverka, så gör de det.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar