fredag 15 februari 2019


Jesu seger 69,
Sverige har blivit en Get Nation



Vi pratade i förra avsnittet om Fåren och Getterna. Om de som gör rätt med Israel och de som gör fel. Och vi kan konstatera idag att Sverige har blivit en Get Nation.

Vi tittar på de aktuella Bibelställena igen:

Mat 25:33. Och han kommer verkligen att ställa [etablera] dem, fåren ut åt höger sida och getterna ut åt vänster sida.
Mat 25:41. Då kommer han också att säg till de som är på vänster sida: Gå bort från mig ni förbannade, till den eviga eld som har gjorts färdig till djävulen och hans budbärare [änglar].
Mat 25:40. Och kungen [regenten] svarar dem då, han säger till dem: Jag säger er, allt ni gör för dessa mina minsta [obetydligaste] bröder, det gör ni för mig.


Till vår fasa kan vi se hur Sverige har hamnat på deras sida som stödjer Israels motståndare. Sverige stödjer idag de krafter som vill ta över Israel, som vill göra Israel till ett land för Palestinier, och kasta ut alla Judar. Och det konstiga är att samtidigt som man står på fel sida idag i frågan om Israel och vem det ska tillhöra, så trär man, från vänsterhåll, brunskjortan över högerkrafterna, och försöker insinuera att de skulle stå för Jude förföljelse.

Naturligtvis ska vi inte förfölja Judar i Sverige, men inte i Israel heller. För Israel är Judarnas Nation och Gud har gett det till dem. Och det är det Vänstern gör. De stödjer de krafter som vill förinta Israel och ta över deras land och slänga ut alla Judar.

De så kallade högerkrafterna och då närmast SD står ju helt på Israel sida, de förföljer inga Judar i Sverige och de vill flytta Ambassaden till Jerusalem och dra in allt stöd till Hamas och Fata. De är alltså Israels verkliga vän i vårt land. Är det därför man från Vänstern angriper dem.

Den här fövirrelsen som alltså drabbat vårt land, är det som ska drabba dem som går mot Guds vilja att ge Israel deras land idag. Guds straff för Sverige, som alltså håller på att bli en Get Nation, är redan på Gång.

Låt oss ropa till Jesus om ändring i vårt land.

Jesus kommer och det gäller att vara redo.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar