söndag 3 februari 2019


Jesu seger 57,
De tre onda Andarna är välgödda idag


De tre Onda Andarna är välgödda, välförsedda i dagens samhälle, De har pengar, de har massmedia. De hörs och de har världslig makt

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.

Ormen i paradiset var smal. Men så är inte dagens Onda Andar. De är feta. De är som Paddor.


Vi kan se hur Kyrkan idag är välnärd, Den Katolska kyrkan har rikedomar, och där slingrar ormen runt, ormen som är som en Padda fet och välnärd

Vi ser Vilddjuret, Globalismen som drivs av de som har pengar. Hur de håller möte och försöker att styra länderna. Vi ser Gorge Soros och Bildeberg gruppen m fl, som med sitt agerande försöker styra världshändelserna.

Vi ser Islam som har sitt huvudsäte i Meka i Saudiarabien som sitter på Världens Oljereserver. De är också rika.

Ja De tre Onda Andarna är rika och feta

Och vi ser hur de fyller massmedia, Hur Media är fulla av vänstern och Socialismen och Globalismen och hur de tre onda Andarna stödjer varandra i massmedia.

Åter ser vi alltså att det som står i Bibeln går i uppfyllelse. De tre Onda Andra som idag kämpar mot Jesus och Gud de är rika feta och har inflytande.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar