lördag 9 februari 2019


Jesu seger 63,
Det är Andligt Krig ondskan vill ha


Vi ser det i Upp 16:14, att det är Krig som de tre onda andarna vill ha. Och det mot Gud. De vill förhindra Guds väldiga dag, den som innebär Jesu slutliga seger.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Det var ju det här vi läste i Upp 19:19, Vilddjuret och Jordens härskare samlar sig för att föra krig mot honom som sitter på tronen. Alltså Jesus.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Det ondskan vill det är Israels utplåning, förintandet av alla Judar och Kristna. Allt som har med Jesus, med Messias att göra ska bort.

Och vi kan se hur Islam har tagit över i FN och hur man där fattar beslut mot Israel. Guds Egendomsfolk.

Vi ser idag hur man på fler och fler ställen, inför förbud att tala om Jesus. Man gör detta genom att man säger att man förbjuder religiös propaganda. Men i själva verket så visar man respekt för Islam och man förklarar att Yoga inte är religiöst, fast det kommer från de Indiska religionerna.

På så här vis slår man alltså ut Jesus ur samhället. Och här går de tre onda Andarna tillsammans.

Men Jesus kommer att segra och vi är alltså här nu i profetian precis före det sista steget. Jesu seger.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar