fredag 8 februari 2019


Jesu seger 62,
De tre onda Andarna går tillsammans


Det som förvånar mig mest är att de här tre onda Andarna går tillsammans. Att de stödjer varandra. Att Våra Kristna kyrkor i Sverige ställer upp för Islam. Att Socialisterna stödjer Islam i sin politik etc.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Vi kan se hur Kyrkan blir mer och mer Socialistiskt. Det sägs att Kyrkoråden i Svenska Kyrkan idag leds av Socialdemokrater. Ett Parti som har Socialismen som grund, inte den Kristna tron.

Vi hör hur biskopar inom Svenska Kyrkan välkomnar Böneutrop från Muslimska minareter.

Vi ser hur också Vänstern tycker det är naturligt med Böneutrop.

Vi ser hur Vänsterkvinnor vurmar för att Islam ska få komma fram. Samtidigt som vi ser hur kvinnor behandlas i den Islamska världen.

Det är just det här som förvånar att de här tre onda Andarna som alltså arbetar inom områden som är oförenliga, ände går tillsammans i sin kamp mot Jesus nu i den här sista tiden.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar