lördag 16 februari 2019


Jesu seger 70,
Getterna står på Vänstersidan


Det är intressant att notera att Getterna, de som alltså förföljer Israel, de står på Vänster sida.

Mat 25:33. Och han kommer verkligen att ställa [etablera] dem, fåren ut åt höger sida och getterna ut åt vänster sida.
Mat 25:41. Då kommer han också att säg till de som är på vänster sida: Gå bort från mig ni förbannade, till den eviga eld som har gjorts färdig till djävulen och hans budbärare [änglar].
Mat 25:40. Och kungen [regenten] svarar dem då, han säger till dem: Jag säger er, allt ni gör för dessa mina minsta [obetydligaste] bröder, det gör ni för mig.

Det är alltså Vänstern som förföljer Israel. Och man kan fråga sig om det är en tillfällighet att hatet mot Israel är så stort just från Vänsterhåll.


Vi ser det i vårt land. Och vi kan konstatera också i andra länder, att ofta är det vänstern som leder de länder som går emot Israel.

Och det är ju som vi skrivit i annat sammanhang att vänstern är Vilddjuret. Det är den kraft som vill göra Hela Jorden till en enhet och där ska Jesus inte finnas.

Vi känner ju till uttrycket Internationalen som Socialisterna använder. Där ska hela jorden vara en internationell enhet med Socialismen som ideologi. Är det, det som man håller på att genomföra.

Och där finns vare sig plats för Jesus eller Judarna. Nej Socialismen är Gudsförnekande. Den är sin egen religion.

Och eftersom Judarna är Jesu bröder blir de alltså förföljda. Ja, Judarna har alltid varit förföljda i olika perioder. Men Gud är med dem och de har Guds löfte att de inte ska utrotas (Mat 24:34, 1 Mos 4:15), och det ser vi idag. Gud uppfyller sina löften trotts alla de krafter som är emot Israel och Judarna.

Och hur det ska gå för Vänstern, Getterna det ser vi i versen Mat 25:41. De ska kastas i den Eviga Elden, där också Vilddjuret och Den Falske Profeten ska kastas (Upp 19:20). Ja, Socialismen, liksom alla andra Judehatande system ska Gud utrota.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar