torsdag 31 oktober 2019


Frälsningen i Jesus 14,
Jesus kommer att lösa miljöfrågan


Också Skapelsen hyllar Jesus. Det är intressant idag när miljöförstöring har blivit ett inneord. Jesus är vän med hela skapelsen. När Jesus regerar då kommer det inte att vara några miljöproblem.

Upp 5:13. Och hela skapelsen, med himlen och jorden och det som är under jorden och på havet, och alla i dem, hör jag, vilka säger: Välsignelsen och lovprisningen och äran [härligheten] och makten, tillhör han som sitter på tronen och lammet, i evigheternas evigheter.


I Jesus har hela Skapelsen frälsning. Det är intressant för oss Kristna. Vi behöver inte dras med i miljöhysterin. I Jesus finns också lösningen på det här.

Och så är det ju för i Jesus finns sanningen och använder man sanning och förnuft, och låter Jesus vara med också i den här frågan, då går miljöproblemen att lösa.

Idag är det bara ett enda stirrande. Och det verkar som det viktiga är att hitta jobbiga saker som svider för oss vanliga. Det är det man försöker genomföra idag. Det är Sadister som styr dagens miljöfrågor.

De stänger av Kärnkraften och försvårar för oss att använda bilen. De försöker stoppa plastpåsar, en välsignelse vid mat hantering och annat. Naturligtvis ska man se till att i stället ta hand om plastpåsarna på ett bra sätt efter användandet. Men så elementära saker klarar man inte av idag.

Ja listan skulle kunna göras lång över alla galenskaper som man tvingar på oss i miljöns namn utan mening.

Men när Jesus kommer då kommer också miljö frågan att lösa sig. Hela skapelsen kommer att hylla Jesus för han löser också dess problem.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar