måndag 22 oktober 2018


Anden i Ändetiden 78,
Guds Ande omsluter alla


Och nu är Guds Ande total. Guds Ande omsluter alla. Noa och alla andra går nu bokstavligt ut i den Friska luften och Inandas Guds Ande.

Allt blir fyllt av Guds Ande.

1 mos 8:14 Och i 2:a månaden [det nya, nyårsfesten] på 27:e dagen [tiden, säsongen] i månaden [det nya, nyårsfesten] var den fasta grunden [landet, jorden, marken] torr.
1 mos 8:15 Och Gud talade till Noa, han sade till honom:
1 mos 8:16 Gå ut [För ut, Frambringa] från arken [lådan] du och din hustru [kvinna] och dina söner och dina söners hustrur [kvinnor] med dig.
1 mos 8:17 Alla djur som är med dig, alla varelser bland fåglarna och bland boskapsdjuren och bland alla landdjur som rör sig på marken, låt dem gå ut med dig och överflöda jorden och föröka sig och bli många på jorden.


Och vi kan läsa mera om det här när Ande faller totalt i Joel.

Joel 2:28 (Joel 3:1).  Och det sker därefter att jag utgjuter min ande över allt kött, och era söner och era döttrar skall profetera, och era gamla har drömmar, och era unga män har uppenbarelser.
Joel 2:29 (Joel 3:2).  Och också över tjänarna [slavarna] och över tjänarinnorna [slavinnorna], utgjuter jag i de dagarna min ande.

Gud ska utgjuta sin Ande totalt, och det ska vara både till män och kvinnor, till Gamla och unga, till Hög och låg. Alla är med. Gud gör ingen skillnad.

Och det här är alltså tredje steget. Det första var när Noa öppnade fönstret och släppte in Guds vin, Det var när Pingströrelsen bildades 1906.

Det andra var när Noa tog av taket på Arken och alla omfattades och Guds mäktiga vind. Det var när alla samfund och kyrkor fick uppleva Ande dop.

Och det tredje steget här nu är när man går ut i luften när Guds vind helt omsluter. Och det är det vi har att se fram emot och enligt de årtal vi har räknat fram här är vi alltså på år 2023. Vi får snart se om det stämmer eller hur Gud plan egentligen ser ut.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar