tisdag 16 oktober 2018


Falskspelarna har ordet
181016



Nu är det de som stöttar Israels utplåning som har fått i uppdrag att bilda regering. Det är de brunröda som har fått uppdraget.

Vi ser att de är bruna på den politik som de för mot Israel och hur de sänder pengar till Fata och Hamas som mördar Judar, precis som Hitler.

Och tänk samtidigt har de mage att peka på Sverigedemokraterna och skrika Hitler. Vänstern som ju själva går Hitlers väg.

Sverigedemokraterna vill ju i stället stötta Israel. De vill flytta Ambassaden till Jerusalem som ett stöd till Israel. De vill lägga ner bidraget till Hamas och Fata. Eftersom pengarna går till Terrorism och att betala pensioner till de som dödat Judar.


Sverigedemokraterna är i själva verket de mest Israelvänliga. De mest Judevänliga i Riksdagen. Och det är alltså falskeligen man beskyller dem.

Men det är ju så den onde arbetar, han pekar på andra för att dra uppmärksamheten från sitt onda verk och fortsätter med sitt judehat som man nu gör från vänster håll med sitt stöd till Hamas och Fata.

Och den här falska propagandan får Vänster har alltså Anni Löv gått på så att hon vägrar samarbeta med SD. Det är inte klokt. Och så att resultatet förmodligen blir att Margot Wahlström sitter kvar och fortsätter att förbanna Israel och sända våra pengar till stöd för Terrorism mot Israel.


Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar