fredag 6 november 2020

Är det nu Ondskan tar över Världen

 

Är det nu Ondskan tar över Världen
2020 11 06


 
Vi ser hur Biden håller på att vinna i USA med hjälp av valfusk. Vi ser hur Påven håller på att göra om hela Katolska kyrkan till en kyrka för alla religioner i världen. Vi ser hur Kina stänger ner hela västvärlden med Biologisk Krigföring, Corona.
 
Det är intressant att se hur den seger som Trump tydligt hade vunnit i Presidentvalet nu håller på att tas ifrån honom. Tydligt valfusk mörkas av massmedierna. Man kunde se hur flera hundra tusen röster plötsligt lades till på Bidens sida utan att någon röst samtidigt kom till Trump. En statistiskt sett omöjlig sak. Och efter det här fusket tog Biden både dessa delstater där man fuskat och gick upp i en klar ledning.
 
Och Massmedia är totalt tyst om det hela, i stället blåser man upp någon form av Eufori över att Biden vinner. En person som borde ståt inför domstol med tanke på alla mutor och andra konstigheter som förknippas med honom. Och som också mörkats i massmedia under valkampanjen.
 
Man frågar sig vad vi har för framtid, när en person blir president som vill införa barnamord, obligatorisk undervisning om Islam, stärka Kinas roll, etc, etc, Och backa mycket av det som Trunöp gjort bra för det Kristna Amerika.
 
Och det här sker alltså samtidigt som vi för höra att Påven nu ska vrida den Katolska Kyrkan till att ta emot alla religioner, alla avgudar, allt det som vi som Kristna bekämpar.
 
Och samtidigt som vi ser hur Kinas Järngrepp över västvärlden med sin Corona Pandemi blir hårdare och hårdare, och håller det på så här kommer flera stater att kollapsa ekonomist.
 
Och detta samtidigt som vi ser hur Islam slår på Europa som är helt försvarslöst och låter sig erövras av Islam.
 
Det är mycket som ser mörkt ut just nu, och jag under om vi inte är i Upp 16:13 – 16
 
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
 
Ondskan är alltså på gång på flera områden och det är en samordnad attack, Både från Satan själv (Ormen), Globalismen och Socialsiken (Vilddjuret) och slutligen Islam (Den falske profeten).
 
Målet är Krig mot Gud. Men i Upp 16:15 kan vi läsa att Jesus kommer mycket snart. Tänk vi är där och Endetiden scenario står nu framför oss. Det som kommer att sluta med Jesu totala seger, som vi kan läsa om i Upp 19:20.
 
Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.
 
Upp 20:2. Och han tar fast draken [ormen] den gamle ormen, som är Djävulen och Satan och han binder honom för tusen år.
 
Jesus kommer och det är vårt hopp i dessa dagar.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar