lördag 7 november 2020

Den nya militären, Massmedia, har utsett USA:s Kejsare

 

Den nya militären, Massmedia, har utsett USA:s Kejsare
201107
 


Nu har USA blivit som Romarriket var en gång, det var inte demokratiska metoder som utsåg Kejsare efter ett antal år utan Militären. Nu har vi samma sak i USA. Det är inte folket i demokratiska och justa val som utser Presidenten, utan det är Massmedia.
 
Att Massmedia är vår nya militär det ser man på det att det är för farligt att kriga med dagens vapen. Vapnen har blivit groteska, men hela tiden pågår alltså i massmedia ett krig om att behärska folkmassorna med sin propaganda. När sanningen inte är viktig länger blir Massmedia en krigsmakt med propaganda som vapen. Det är det som har hänt i hela vår västvärld.
 
USA har klarat av att vara en Demokrati i alla dessa år, men nu är det alltså slut.
 
Nu utses USA s nye president av Massmedia.
 
Vi har sett en valrörelse som har varit fejk från början. Den ena kandidatgen (i det här fallet Biden) har rosats trotts sina brister och t o m olagligheter har metodiskt hållits borta från folket.
 
Den Andra kandidaten (Trump) har konsekvent gjorts ner. Och man har trummat in i folket att det viktigaste nu är att få honom avsatt. Han måste avlägsnas till varje pris har slogan varit.
 
Men man lyckades inte med sin propaganda. Trump vann stort om allt gått just till i valet. Men när propagandan inte räckte så fick man ta till valfusk.
 
Det är dokumenterat att flera hundra tusen röster plötsligt gick in till Biden, och ingen till Trump, En statistisk omöjlighet, Klart varsfusk.
 
Och som om det inte var nog så har man haft valmaskiner som systematiskt lagt till tusentals röster till Biden helt på egen hand.
 
Och som det inte var nog så kan man också konstatera att med Statistiska lagar tillämpade på valsiffrorna att de på flera håll är manipulerade. Det syns på spridningen i förstasiffran i resultaten.
 
Så det som vi ser nu har kommit fram med en falsk och skruvad valrörelse och när det inte räckte med hjälp av valfusk.
 
Och nu kan vi alltså se att de som ligger bakom och som behärskar massmedia har utsett sin President. Den man från början bestämt skulle vinna.
 
USA har blivit som Romarriket och förfallet kommer mer och mer.
 
Och vad ska hända nu. Ja vi får se vad Trump kan göra för det är hans skyldighet som President att försvara USA:s konstitution och se till att valet blir just och valfusket avslöjas. Kan han det idag. Vi får se.
 
Jesus hjälp oss i denna tid av Kaos!!
 
Karl Håkan
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar