onsdag 11 november 2020

Doping och Demokratiska val

 

Doping och Demokratiska val
201111
 



Det är intressant att notera att inom idrotten så är Doping förbjuden. Om det visar sig att en av de tävlande varit Dopad då tas alla vinster och medaljer ifrån vederbörande från den tävlingen där han varit Dopad.
 
Inom den Demokratiska valprocessen borde samma sak gälla. Har inte båda haft samma möjligheter då borde den som lyfts fram på ett ojust sätt diskvalificeras.
 
Vi ser det här i valet i USA, där har en stor majoritet av Massmedia konsekvent stöttat Biden. Vägrat ta upp saker som talar emot honom. Och på så vis skapat en falsk bild av honom som bara varit positiv.
 
Samtidigt som man på alla vis förtalat Trump. Ja man har bedrivit en veritabel hatkampanj mot Trump. Och verkligheten har haft mindre betydelse, bara Trump framstår i dålig dager.
 
Det här borde liknas vid Doping. En tävling där inte samma villkor gäller för både tävlande där borde den som är Dopad fråntas en ev. vinst och förbjudas att ställa upp under ett antal år framåt.
 
Varför görs inte det här i valet i USA. Utan i stället när det visar sig att Trump trotts allt tycks vinna. Då fixar man valfusk. Det är som när den dopade inte trotts allt vinner då fixar man ett falskt målfoto.
 
Hade det här förekommit i Idrottssammanhang hade det varit skandal idag. Men inom politiken tycks allt vara tillåtet.
 
Vi får be för Trump och att han lyckas avslöja fusket och Vinner den seger som rätteligen är hans.
 
Jesus var med och se till att den fulla sanningen kommer fram och att falskhet både i propaganda och val avslöjas och får sitt rättmätiga efterspel.
 
Karl Håkan

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar