måndag 2 november 2020

Har Sverige blivit det Socialistiska Internationalien

 

Har Sverige blivit det Socialistiska Internationalien
2020 11 02


 
Vi har inget Sverige längre. Säger vi: Sverige tillhör svenskarna. Då är vi rasistiska och hemska.
 
Alla ändra folk får ha sina länder och vara stolta över dem men inte vi i Sverige. Vi är fråntagna vårt land. Vårt fosterland. Ett välmående Kristet land som vi föddes i och växte upp i.
 
Idag verkar Sverige ha blivit ett land för alla. Det verkar som alla är välkomna hit och det är vår plikt att ta emot dem. De Svenska traditionerna, det Svenska sättet att vara det ser man inte längre snart. Och det verkar inte ha något värde idag.
 
Det är intressant att också notera att det är vänster sidan som bedriver den här politiken. Man undrar: Är det den Socialistiska Internationalen som de genomför. Den där hela jorden ska förenas i en enda Socialistisk enhet.
 
Och det verkar ingå i metoden, att genom att blanda alla, alla olika kulturer, alla olika religioner, så kommer allt detta att försvinna och det som är kvar är det nya. Nämligen Socialismen. Den nya religionen.
 
Vill vi ha Socialismen, är det någon som önskat sig det här. Eller är det Socialismen som vill ha oss. Denna anda som vi sett i Sovjetunionen, och som vi har i Kina som på det här viset visar sin makt medan vi Vanliga Svenskar står och tittar på och undrar om det finns något som vi kan göra.
 
Men då är det skönt att vara Kristen och ha läst sin Bibel för då vet man att det är Jesus som kommer att segra.
 
Men till dess får vi be och ropa till Jesus för det är han som ska rädda oss. Det är i hans hand vi får ro och kraft i dessa tider.
 
Jesus hjälp oss, kom, vi behöver dig!!
 
Karl Håkan

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar