söndag 1 november 2020

Jesu seger 43, Summering 3, Själva segern

 

Jesu seger 43,

Summering 3,
Själva segern


 
Efter Vreden
 kommer Jesu seger. Och det som är lite förvånande och alltså intressant är att det är genom Anden, Den Helige Ande, Jesu Ande som segern ska komma.
 
I Bibeln beskrivs det som att en Ängel i Solen ropar på Fåglarna. Fåglarna är symboler på Anden. Och det är alltså Jesu Ande som ska komma här på slutet och göra att Jesus segrar.
 
Men vi ser hur också ondskans sida går till motangrepp och det är just det vi ser nu, och som också beskrivs i Upp 16, där vi möter de tre onda Andar som Jesus besegrar. Och det är Satan i form av Ormen och Draken. Vidare är det Vilddjuret och också Den Falske profeten.
 
Det är precis det här vi kan se idag när i ser Globalisterna ihop med Socialisterna, alltså Vilddjuret. Och även Islam, alltså Den Falske Profeten som försöker ta över världen för att slutligen kunna förinta Israel och oss Kristna.
 
Och det här sker samtidigt som vi kan se hur Satan, alltså Ormen och Draken tagit över mycket av våra församlingar och framförallt hela den Kristna västvärlden som han gjorts ateistisk och fyllt med Socialism.
 
Men alla de här tre, Satan, Vilddjuret och den Falske Profeten, kommer alltså Jesus att besegra på sin segers dag. Och det är nu mycket snart. Det är det vi väntar på.
 
 
Jesu seger 16, Det är Jesu Ande som ska genomföra segern
 
Vi ser här i Upp 19:17 – 18 att det är fåglarna som ska komma och genomföra slutskedet. Och Fåglar är en bild på Ande i Bibeln. Och vi ser att det är en Ängel i Solen som säger det. Solen är ju en symbol på Jesus och det är i hans namn som Den Helige Anden ska komma och genomföra slutskedet.
 
Det är alltså en Andlig kamp som Jesus kommer att vinna.
 
Upp 19:17. Och jag ser en ängel [budbärare] som står i [vid] solen och som ropar med väldig röst och säger till alla fåglar som flyger på himmelens höjd: Kom hit och samla er till den store Gudens festmåltid.
Upp 19:18. För att äta [inta] kungars kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och officerares kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och mäktigas kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och hästars kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och de som är placerade under dem, och alla fria och trälar [tjänare] och små och storas kroppar [köttsliga och mänskliga natur].
 
https://minjesus.blogspot.com/2020/10/jesu-seger-16-det-ar-jesu-ande-som-ska.html
 
Jesu seger 17, Det Andliga Kriget
 
Vi har ett Andligt krig idag. Och vi ser det också här i Profetian. Efter det att Ängeln kallade på fåglarna i Upp 19:17 – 18 så kommer en vers som beskriver att Vilddjuret och Jordens härskare också samlar sig, mot Jesus.
 
Och det är det vi ser idag. Vi ser hur länder som Sverige som övergett Jesus totalt faller samman. Ondskan riktigt tar för sig. Det är fullt Krig i Andevärlden.
 
Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.
 
https://minjesus.blogspot.com/2020/10/jesu-seger-17-det-andliga-kriget.html
 
Jesu seger 18, Jesu besegrar Globalisterna, Socialisterna och Islam
 
Nu kommer vi till versen, Upp 19:20, som beskriver Jesu slutliga seger. Vilddjuret och den Falske Profeten, det är de som Jesus ska besegra först. Vi ser det här.
 
Det är Alltså Vilddjuret, Globalismen och Socialismen med Internationalen, Och den Falske Profeten, Islam. Som kommer att få sitt slut. Och alla kommer att se hur hemska de var. Det är det den här bilden står för med sjön som brinner med Eld och Svavel. I all Evighet kommer det att synas och folk kommer att känna till hur hemska de här var.
 
Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.
 
https://minjesus.blogspot.com/2020/10/jesu-seger-18-jesu-besegrar.html
 
Jesu seger 19, Jesus kommer att totalt ta över tillvaron
 
Och inte bara att Globalismen, Socialismen och Islam kommer att förgöras utan alla människor kommer att fyllas med Jesus och hans Ande. Vi kommer att få en värld som totalt är som Jesus vill ha oss.
 
Upp 19:21. Och de övriga de dödas med svärdet, hans som sitter på hästen, det som utgår ur hans mun, och alla fåglarna blir fyllda av deras kroppar [köttsliga och mänskliga natur].
 
https://minjesus.blogspot.com/2020/10/jesu-seger-19-jesus-kommer-att-totalt.html
 
Jesu seger 20, Djävulen kommer att fängslas
 
Till och med Djävulen, Satan, Den gamle ormen, Draken etc. kommer att fängslas. Vi kan läsa om det i Upp 20:1 – 3.
 
Varför Djävulen bara fängslas medan alla de andra kastas i sjön som Brinner med Svavel, vet jag inte. Men ett vet jag, Gud vet vad han gör, och att det görs på det här sättet har en orsak.
 
Men vi kan också konstatera att till sist hamnar också Djävulen i Eldssjön, men efter 1000 år, och det kan vi läsa om i Upp 20:10, vi kommer dit senare.
 
Upp 20:1. Och jag ser en ängel [budbärare] som kommer ner från himlen och som håller avgrundens [dödsrikets] nyckel och en väldig boja i sin hand.
Upp 20:2. Och han tar fast draken [ormen] den gamle ormen, som är Djävulen och Satan och han binder honom för tusen år.
Upp 20:3. Och han kastar honom i avgrunden [dödsriket] och låser om honom och förseglar dessutom om honom, för att han inte skall kunna bedra folken mera, tills de tusen åren har gått. Därefter skall han befrias en kort tid.
 
https://minjesus.blogspot.com/2020/10/jesu-seger-20-djavulen-kommer-att.html
 
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar