torsdag 1 februari 2018

Ändetiden 336,
Är Islam Den Falske Profeten



Det är många som anser att Islam är Den Falske Profeten som Bibeln talar om. Islam är den religionen som med våld har tagit över större delen av det som en gång var den Kristna världen och håller den i ett Järngrepp idag. Och nu försöker Islam också att ta Europa och övriga Västvärlden, ja hela Jorden.

Islam är ju en religion som talar om den Store Profeten. Det är Profetens religion och eftersom det han kom med bara har fört med sig Elände, vi ser det i Arabvärlden idag, så är uttrycket Den Falske Profeten ett slående uttryck för Islam och dess Profet.

Och här kan vi då följaktligen läsa att Jesus kommer att besegra Islam, som kommer att försvinna och utplånas.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Ställer man frågan idag: Vem är den store profeten. Den som går fram idag över världen och läggar länderna under sig. Är svaret: Jo det är Muhammed och hans lära.

Det är han som alltså nu i vår tid tillsammans med Vilddjuret gör allt för att krossa Jesus och tron på honom.

I Islam är ju Jesus inte vår frälsare, utan bara en profet, och en sämre profet än Muhammed för Muhammed kom senare och hade en större sanning säger man.

Ja, Jesus dog inte ens på Korset för våra synder och kan alltså inte frälsa. Nej det var en annan dog i stället för Jesus säger man inom Islam.

Vi ser på punkt efter punkt att det viktiga att förminska Jesus. Att ta ifrån oss Jesus som frälsare, Jesus som Gud, Jesus som Guds son.

Det är intressant i det här sammanhanget att också ta upp det andra Bibelstället som nämner den Falske Profeten

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.

Här ser vi Den Falske Profeten i vår tid, och nu är han som en Ond Ande och lik en Ondskefull Padda, och det han gör är att förföra de styrande på Jorden.

Och det stämmer bra med det Islam idag gör. Där vi ser hur Hela FN böjer sig för Arabvärldens syn på Israel. UNESCOS beslut att Israel inte har någon historisk rätt till Tempelplatsen är ett typexempel på denna förvridna syn där t o m historiska fakta förnekas.

Och Vår Margot Wallström som helt ställer upp på Arabsidan och deras Israel hat, är ytterligare ett exempel på det här.

Och det var för att utplåna Jesus och allt det han stod för som denne profet kom en gång, han som startade Islam. Det var för att ta Jesus bort från den Kristna världen. Men Han kommer inte att lyckas. Jesus kommer att besegra Muhammed och hans Islam. Det kan vi alltså läsa här i Upp 19:20.

Karl Håkan



2 kommentarer:

  1. Nu var det inte Muhammed som hittade på islam, även om man kan ana, att han tog tillfället i akt, att lägga till ett och annat, utöver det som gavs honom av ärkeängeln Gabriel.
    Vem som döljer sig bakom denna "ljusets ängel" förstår varje sunt tänkande kristen, då Bibeln säger, att djävulen ständigt förvandlar sig till en ljusets ängel.
    Nu vet vi, att Muhammed gick ur världen redan år
    632. Eftersom Bibeln säger i Upp.20:10, att djävulen kastades i eldsjön, dit vilddjuret och den falske profeten redan hade blivit kastade, så torde det innebära att vi nu har kommit fram till slutet på "de tusen åren".

    Djävulen har nu åter kommit lös för en liten tid, för att förvilla muslimerna till att göra ett slutligt angrepp på Israel. Detta blir då slutdomen över världen, som Gud skall låta drabba med hast. 2Petr.3:7

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte hur du får ihop det här att vi nu skulle vara i slutet av 1000 års riket.

    Den bästa profetian på allt det här. På helheten i Guds Andliga skapelse. Den hittar vi i 1 Mos 1. Där är allt skapandet indelat i 6 dagar som motsvarar 6000 år.

    Vi är nu på slutet av de 6000 åren (de 6 dagarna) och är alltså på väg in i Sabbatsdagen som ju är 1000 års riket.

    Om vi tittar på de 6 dagarna ser vi:

    Dag 1 (alltså för 6000 – 5000 år sedan) Allt är kaos men Guds Ande vakar över människorna och Gud sänder sitt Andliga ljus.

    Dag 2 (för 5000 – 4000 år sedan) Gud ger människor möjlighet att bli frälsta, komma till hans himmel. Det finns vatten, (står för människor), över och under himmelens fäste.

    Dag 3 (för 4000 – 3000 år sedan) Israel, Guds land skapas och det förstalivet. De stationära livet, som växterna symboliserar kommer fram, och det här står för Mose lag.

    Dag 4 (för 3000 – 2000 år sedan) Det stora ljuset som är Jesus kommer, han är ju född år 7 – 2 f kr.

    Dag 5 (för 2000 – 1000 år sedan) Livet kommer till havet som ju är hedningarna. Det är alltså här som Evangelium går ut till hedningarna som det gjorde efter Jesu död och uppståndelse. Även Anden faller här. Det är fåglarna.

    Dag 6 (för 1000 år sedan till idag och några få år till) Det Andliga livet utvecklas mer och mer och Här skapas djuren. Det är liv som inte kommer från Gud och heller inte håller måttet. I slutet här kommer Gud att skapa människan till sin avbild. Det är dit vi har kommit nu, människan ska skapas. Och det är när Gud frälser hela världen och allt blir som han tänkt sig.

    Därefter kommer på 7:e dagen Sabbaten. Och det är 1000 års riket. Det är alltså det som ska komma nu.

    Så här i 1 Mos 1 ser vi helheten och där av kan vi alltså se att 1000 år riket inte har varit utan är de som nu kommer.

    Karl Håkan

    SvaraRadera