fredag 23 februari 2018


Ändetiden 358,
Atombomber kommer att förinta Gog



Satan får alla med sig. Det är ett totalt krig mot Israel igen. Mot Guds folk.

Men här kommer Gud använda Atombomber för att förgöra de som går mot Israel.

Upp 20:9. Och han går upp över jordens vidd och omringar de heligas läger och den älskade staden. Men eld faller ner från Gud, från himlen [skyn, på Grekiska: ouranou], och förtär dem.


Vi känner igen de här orden om elden från himlen från Upp 13:13

Upp 13:11. Och jag ser ett annat vilddjur som stiger upp från jorden [marken, landet] och det har två horn likt ett lamm och det talar som en drake [orm].
Upp 13:12. Och det utför det tidigare vilddjurets hela makt [styrka, kapacitet, rätt], inför honom, och det gör så att hela jorden och de som bor på den dyrkar [älskar, underordnar sig] vilddjuret, det tidigare, det som botades [behandlades, tjänades] för den dödliga skadan [plågan, förbannelsen].
Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.

Och här mötet vi alltså samma sak. Och här i Upp 13:13 syftade det just på atombomberna som kom fram när runt 1950. Och det var när det andra Vilddjuret, Supermakterna, det med två horn just börjat sin tid. Det tvåhornade Vilddjuret syftar på USA och Sovjet, som kom att överta världsherraväldet runt 1950 från de 10 kolonialmakterna.

Så här i Upp 20:9 har vi alltså företeelsen Atombomber igen. Och man kommer här att använda dem i verkligheten för att förinta denna skara som har som mål att utplåna Israel.

Så även om Gud här tvingas ta i så kommer han att försvara Israel, för i sin profetia har Gud lovat att Israel ska bestå för evigt, det har vi läst om tidigare i det Gamla testamentet.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar