onsdag 14 februari 2018

Ändetiden 349,
De som behandlas som döda i dagens massmedia ska styra 1000 årsriket



De som regerar i 1000 årsriket, det är de som blir uteslutna ur massmedia samhället idag.

De som är som döda i dagen samhälle. Inte får yttra sig utan bara görs ner. Det är de som ska komma fram, det är de som ska styra.

Vi ser Trump som var helt nedgjord i massmedia, men han regerar nu i USA. Och det är kanske så det ska bli.

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.


Här i texten står det att det är de som blivit halshuggna för sitt vittnesbörd om Jesus som ska regerar i 1000 årsriket. Men halshuggen kan också översättas avhuggna, alltså uteslutna ur samhället, de som inte får yttra sig.

Jag kommer ihåg hur Handvoll, han som driver den kristna kanalen Vision Norge, satt i sin kanal och sa att han kände sig som dödad av massmedia, när de förra hösten hade haft en serie i Norsk TV där de hängt ut och gjort ner honom å det grövsta.

Vi ser också hur Vilddjurets bild, alltså vår TV nämns här, likaså Vilddjurets märke alltså vårt internet. Det är de som inte får komma fram i de officiella medierna idag, som ska komma fram under 1000 års riket.

Det samhälle som vi ser idag där Vänstern styr. Där 80 % av alla journalister är vänster. Det kommer att upphöra. Socialismen kommer ju att bli kastat i sjön som brinner med Svavel och alltså inte existera under 1000 års riket.

Och alla de krafter som vänstern hejar på idag, och som därför lyfts fram i våra massmedier. De kommer att gå samma väg.

Och det är det hederliga Kristna samhället som kommer att ta över på nytt.

Och alltså de som står för det samhället och därför inte fått komma fram, det är de som ska regera i 1000 årsriket, och de ska göra det tillsammans med Jesus. Det är Jesu vilja som ska ske.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar