söndag 18 februari 2018


Ändetiden 353,
1000 årsriket ska vara transparant



Censur, PK, Tillrättalagda nyheter. Den typen av tänkande hör inte hemma i 1000 årsriket.

Upp 3:18. Jag råder dig att köpa hos mig guld renat i eld, så att du blir rik, och vita [skinande] kläder för att klä dig, så att inte din nakenhets skam [vanära, smuts, korrumperade] syns, och ögonsalva till att salva in dina ögon så att du kan [för du skall] se.

Vi kan läsa om det här också på andra ställen i Uppenbarelseboken. I t ex Upp 4:6,

Upp 4:6. Och framför tronen är ett hav av glas lik kristall, och i tronens mitt och runt omkring tronen, 4 väsen som är fulla med ögon framtill och baktill.


Vi ser hur Gud har det i sin himmel. Där är det genomskinligt, det är ett hav av glas framför tronen, en symbol för den sanning och öppenhet, som Gud vill ha. Ett helt transperant samhälle.

I Guds samhälle syns allt. Det finns ingen som censurerar det vi ska se. Och vi ser också hur de 4 väsendena har ögon åt alla håll. Gud ser allt och det är hans symbol. Ett totalt öppet samhälle.

Och i Upp 15:2 ser vi vårt samhälle idag. Det är ett genomskinligt samhälle. Men för vilka. Jo för dem som inte låter sig förföras av Vilddjurets budskap i våra massmedier.


Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.

Klarsynen finns också idag i våra massmedier, men den är fördold. Man måste se igenom de dimridåer som läggs in från Vilddjuret. Den vridning som vi har i dagens massmedia.

Men så kommer det inte att bli i 1000 årsriket. Då kommer massmedierna alltså att vara fokuserade på att sända verkligheten så som den är. Ett ärligt samhälle där alla ser allt, just som det händer.

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.

Här ser vi att det är samma personer i 1000 årsriket (Upp 20:4) som det är i Upp 15:2. De som inte låtit sig förföras av Vilddjuret och dess Bild, TV och www, Internet.

I våra massmedier kommer det att vara öppet, transparent. Ja, Sanningen är viktig och det är den som kommer att finnas i 1000 årsriket. Ett samhälle där vi kommer att se verkligheten. Men med Guds förlåtande ögon.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar