onsdag 7 februari 2018

Ändetiden 342,
Islam behärskar våra massmedier nu på slutet


Det här var ett bibelställe som jag hade svårt för tidigare. Hur kunde Islam, om det nu var Den Falske Profeten, komma fram i våra massmedier, det borde vara omöjligt, så solitt grundad på Kristen tro som vår Västvärld är, trodde man.

Men idag ser vi att det är så. Idag är det bara positivt om Islam i våra massmedier. Är det något negativt så säger man att det är Islamism eller IS och det är inte den äkta Islam. Så framställer man det.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Vilddjurets märke här i Upp 19:20 är vårt internet. Vi kan läsa om det i Upp 13:16 – 18 där vi har 666 som motsvarar vårt www. (En 6:a skrivs på Hebreiska med Vav som återges med w hos oss och 3 st 6:or blir alltså www)

Vi har Vilddjurets bild också här och det är vår TV i Upp 13: 14 – 15, en bild som har rörelse och ljud (liv och kan tala).

Det är märkligt det vi ser. Det som varit kristna länder bara böjer sig för Islam. Det som varit kristna massmedier, dominerade av kristna har gjorts till propagandamedel för Islam idag.

Vi hör politiker som står och pratar om Islam som en fredens Religion, men det är bara att titta i Arabvärlden så ser man var Krigen är idag.

Vi hör hur politiker säger vi inte får gripas av Islamofobi. Röda mattan är utrullad för Islam i vårt samhälle.

Och detta märkliga, att massmedierna håsar Islam, har alltså inträffat i vår Kristna Värld.

Och den som går mot Islam kallas för Rasist, Ja Hitlers efterföljare, och detta samtidigt som Islam har som mål att utplåna Israel och Judarna. Det här går inte ihop.

Och som sagt. Det här trodde jag för några år sedan aldrig skulle hända hos oss. Men vi ser det idag.

Det här ordet i Upp 19:20, att den Falske Profeten skulle använda sig av TV och Internet, har alltså också gått i uppfyllelse och vi närmar oss därmed med stormsteg det sista, när Jesus slutligt ska besegra både Vilddjuret och den Falske Profeten.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar