måndag 26 februari 2018


Ändetiden 361,
Gog är ett gift som sprider sig bland Israels grannar



Vi kan läsa det här i Hes 38:2 där det står att Gog är det väldiga giftet och världens regent.

Gog är alltså ett gift som har förgiftat hela området runt om Israel. Och tittar vi efter så är det Islam som idag drivare och har drivit detta hat mot Israel, detta Judehat som är där. Är det alltså Islam som är Gog.

Hes 38:1.  Och det hände att Jesus [Jashve] talade till mig, han sade:
Hes 38:2.  Människoson [Adams son, Människobarn] vänd ditt ansikte mot Gog*, Magogs** land, det väldiga giftets och värdens*** regent.
{* Gog=altartopp, tak för kult, röra sig i cirklar, dansa, groggy, fira, fantisera, knota}
{**Magog=från Gog, å Gogs vägnar}
{***Ros, Mesek och Tubal <= Ros=huvud, topp, chef, regent, gift| Mesek=väldig, utsträckt, så, dra upp| Tubal=förvirring, blandning, värden, ett land}


De här staterna som ligger runt om Israel de är styrda av Islam. Det är Islams vilja de ska förverkliga. Och Islams strävan är att utplåna Israel. Att utplåna Israels Gud. Det är bara Allah som ska finnas och alla ska underordna sig honom. Är det där vi har giftet som nu behärskar den här regionen.

Som väl är har Egypten och Jordanien slutit fred med Israel idag, men var under hela tiden fram till dess deras svurna fiender, men idag är det norr ifrån det värsta angreppen kommer.

Och vi kan se hur Gog står för att vara hela världens regent. Och Islam är också något som vi alla ska underordna oss, enligt de som driver den religionen. Och får Gog bestämma så är vi framme först när han är världens regent.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar