fredag 22 mars 2019


Jesu seger 104,
Jordens befolkning kommer att vara enormt stor om 1000 år


Det är intressant att se i Upp 20:8 att det kommer att vara väldigt många människor på Jorden när 1000 årsriket tar slut. Vi ser att de ska vara talrika som havets sand.

Upp 20:8. Och han skall gå ut för att bedra folken, de i jordens 4 hörn, Gog och Magog, och för att samla dem till Krig. Och de är till antal som havets sand.
Upp 20:9. Och han går upp över jordens vidd och omringar de heligas läger och den älskade staden. Men eld faller ner från Gud, från himlen [skyn, på Grekiska: ouranou], och förtär dem.


Det finns ju många som pratar om förödande krig och att människorna ska kraftigt reduceras. Men här ser vi att när de 1000 åren är slut då är de alltså väldigt många, ja kanske fler än idag. De är som havets sand.

Vi kan se det här också på yttrycket de går upp över Jordens vidd. Man kan riktigt ser framför sig, dessa väldiga skarar, och inget ställe slipper undan.

Idag hör vi miljörörelsen som skrämmer folk med att allt ska gå under. Det ska bli total katastrof, All Civilisation ska upphöra pgr klimatproblemen etc.

Men så kommer det alltså inte att bli. Om 1000 år är jorden fortfarande bebolig och det bor fortfarande väldigt många människor på Jorden. Det känns naturligtvis tryggt att veta när vi ser den panik som vi ser på många håll om Klimatat idag.

Naturligtvis ska vi inte blunda för klimatproblem och hur vi människor påverkar naturen etc. Men det finns alltså inget underlag för panik.

Vi har ju också hört diskussioner om att man måste kraftigt reducera antalet människor på Jorden för då minskar ju klimatpåverkan. Men det kommer man alltså inte heller att göra.

Det är intressant när man tränger in i ord som de här och ser att vi har en trygg framtid framför oss och att det som idag ser ut som många idag uppfattar som problem kommer att lösas av Gud, framtiden finns och är ljus.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar