lördag 9 mars 2019


Jesu seger 91,
I Eldssjön syns allt


Eldssjön är en avslöjandenas plats, Jag brukar för min del säga att där ligger Nazismen idag, Hitlers religion, den hamnade i Eldssjön med Svavel. Och vad kännetecknar följaktligen Eldssjön idag.

Jo att vi ser det hemska som hände och aldrig ska glömma det.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Eld lyser, man ser det som kastats där. Och det är meningen, man ska aldrig glömma hur hemskt det var. Det är då mänskligheten undviker att göra om misstaget.

Allt det galna som vi ser idag. Det kommer man alltså att minnas och det kommer att vara skräckexempel så att man inte gör om det.

Det är därför det som kastas i Eldssjön ska kastas i en plats som lyser, det är för att det ska synas, och idag med den massmedia vi har så kommer det att spridas överallt. Ingen ska kunna komma undan.

När Jesus har segrat då kommer alltså Vilddjuret och Den Falske Profeten att hamna i denna Eld sjö, i denna sjö som brinner med svavel och där kommer de att vara för evigt för att det de gjorde aldrig mer ska hända.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar