tisdag 26 mars 2019


Jesu seger 108,
Satan, Djävulen, kastas i Sjön som brinner med Svavel



Till sist kastas också Satan, Djävulen, i Sjön som brinner med Svavel. För alltid är han borta.

Upp 20:10. Och Djävulen [Satan, Den Falske Anklagaren] som lurar dem, han kastas i eldens och svavlets sjö, där vilddjuret och den falske profeten [lögnprofeten] är, och de kommer att plågas [pinas, torteras] dag och natt i evigheters evigheter.


Det sista som ska hända innan vi kommer till Domen och Guds eviga rike, det är alltså att Satan själv, Djävulen själv, den Gamle ormen, etc kastas i sjön som brinner med Svavel.

Inte som förra gången när han kastades i avgrunden och fängslades där och sedan åter kom fri. Utan nu ska han förintas inför allas åsyn, för alltid försvinna.

Och i sjön som brinner med Svavel syns allt. Och vi får se hur hemskt Satan har burit sig åt med sin Judeförföljelse. Med sin lurighet, med sina lögner etc.

I den här sjön ligger alltså redan Vilddjuret och Den falske profeten.

Alltså den Ande av Globalism och Socialism som säger sig vara bättre än Gud. Den avslöjades och förpassades dit redan före 1000 årsriket.

Likaså Islam, Den falske profeten som på samma sätt har försökt att sätta sig över Jesus. Islam kastades också i Sjön som brinner med Svavel.

Nu är det Gud som regerar, Jesus är kung. Och nu är det Guds vilja som gäller över hela Jorden.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar