onsdag 6 mars 2019


Jesu seger 88,
Vilddjursandan finns än idag


Det är alltså den här andan, att behärska hela världen, som de här två vilddjuren hade, som vi läst om i Upp 13, som kommer igen i Vredesskålarna, när de tre Paddorna, de tre onda Andarna verkar. 

Och det är det Vilddjuret som nämns i Upp 16:13, som Gud kommer att kasta i Eldssjön. Och det är den Vilddjursanda som just nu är verksam.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Och som jag känner det så är Vilddjuret här den rörelse av Globalism och Vänster som vi ser gör allt för att ta över världen, och att krossa Israel.

Men den kommer alltså inte att lyckas utan Gud kommer att kasta hela denna Vänsterrörelse, hela denna Globalism som vi ser idag, i Sjön som brinner med Svavel. Och vi kommer att för alltid bli av med den på samma sätt som vi har blivit av med Nazismen och Hitler som redan ligger i Eldssjön.

Och att det talas om Eldssjön det illustrerar hur det alltid kommer att synas hur hemskt systemet var. På samma sätt som man aldrig får glömma Hitlers och hans hemska gärningar. Så kommer man heller inte att glömma Vänsterns och deras hemska gärningar. Det kommer att lysa ut så alla ser det från denna Sjö som Brinner med Svavel. Där det här vilddjuret och dess anda alltså kommer att hamna.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar