onsdag 13 mars 2019


Jesu seger 95,
1000 årsriket är en del av Jesu seger

1000 år

När Djävulen är fängslad och Vilddjuret och den Falske Profeten är kastade i Eldssjön, då kommer 1000 årsriket. 1000 år när Jesus styr världen tillsammans med de troende.

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.
Upp 20:5. Men de övriga döda kommer inte till liv [liv igen] förrän de tusen åren fullbordats. Detta är den första uppståndelsen.
Upp 20:6. Välsignad och helig är den som har del i den första uppståndelsen till liv, på dessa har den andra döden ingen makt, utan de skall vara Guds och Kristi präster och kommer att regera med honom i tusen år.


Här är det de som får liv som inte fick vara med i Vilddjurets värld, som styr. De som var som döda i vår massmediala värld, de som var uteslutna från våra olika kanaler idag för att de hade fel åsikt. De är de som styr här i 1000 års riket.

Kommer det att vara så att de är halshuggna och får fysiskt liv igen eller är det som står här just att de som var uteslutna, avhuggna från dagens samhälle det är de som kommer fram nu och styr tillsammans med Jesus.

Vi vet att vår värld idag blir med och mer Jesus fientlig. Och de som tror på Jesus, som kämpar för Jesus de tvingas tiga, och de som säger sanningen, de tas bort från våra medier.

Och vi kan också notera att de som inte köper det budskap som vi har på TV idag, de blir som döda i dagen samhälle.

Här i Upp 13:15 ser vi att de som inte dyrkar vilddjurets bild de ska bli som döda.

Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Under alla omständigheter ser vi i alla fall att de som går PK vägen idag är inte de som ska styra i morgon, när 1000 årsriket kommer. Utan det är de som har stått upp för Jesus och spridit det sanna Evangelium om honom som är de som ska regera.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar