måndag 25 mars 2019


Jesu seger 107,
Är Satan Judeförföljelsen


Det är en intressant tanke att Satan är Judeförföljelsen, eller i varje fall är det viktiga målet för Satan att utrota Judarna.

Fullföljer vi tanken så ser vi, vad de 1000 åren när Satan är fängslad står för. De står för att Israel och Judarna äntligen har en tid av lugn. Under 1000 år kommer de inte att vara förföljda.


Och vi ser då betydelsen av Gogkriget som pågår idag. Det kommer alltså att göra en Paus i 1000 år medan Judarna i lung och ro bor i sitt land, som Gud har lovat dem.

Men när de 1000 åren är slut börjar Judeförföljelsen alltså igen. Alltså återupptas samma Gog Krig, Och det är därför Gog finns nämnt i Upp 20:8

Upp 20:8. Och han skall gå ut för att bedra folken, de i jordens 4 hörn, Gog och Magog, och för att samla dem till Krig. Och de är till antal som havets sand.
Upp 20:9. Och han går upp över jordens vidd och omringar de heligas läger och den älskade staden. Men eld faller ner från Gud, från himlen [skyn, på Grekiska: ouranou], och förtär dem.

Här har vi Gog nämnt i Hes 20:8 och där finns också Magog. Som vi skrev tidigare så står Ma- i Hebreiskan för ”från”, och ”för”, och då blir det alltså ”de som är för Gog”, alltså alla dessa som stödjer Gog.

Idag har vi samma sak. Vi har de verkliga Israelförföljande länderna som Iran och Syrien etc. och grupper som Hamas och Fata, Men så har vi också de som stödjer dem, som t ex Sverige idag genom Margot Wahlström, som ställt oss på Israel hatar sidan, och därmed dragit förbannelse över vårt landet.

Det är alltså denna Jude- och Israelförföljelse som vi ser idag och som pågått, till och från, så länge Israel och Judar funnits, det är alltså den förföljelsen som kommer att ha en paus i 1000 år, när Satan är Fängslad, för att sedan blomma upp ett kort tag innan Gud åter stoppar Satan och för gott förpassa honom till Elds Sjön som Brinner med Svavel.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar