fredag 8 mars 2019


Jesu Seger 90,
TV och Internet är förförelsevapen


Här ser vi dem igen, TV och Internet www. Vi läste om dem i Upp 13 och där var de det Tvåhornade Vilddjurets tecken.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


De här två, Vilddjurets bild, alltså TV och Vilddjurets märke alltså internet, www, dem möter vi på flera ställen i Bibeln.

Vi möter dem i Upp 13 och det är tecken som det tvåhornade Vilddjuret ska göra.

Vi möter dem i Upp 14:9 – 11 Där den 3:e Budbäraren ropar ut Vilddjurets budskap som leder till hemska straff.

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Det är viktigt att flika in här att inte allt som sänds på TV och finns på Internet är från Vilddjuret. Vi såg här att det var den 3:e Budbärarens budskap. Men de två som kom tidigare (Upp 14:6 – 8) hade inte samma budskap och dem kan man alltså titta på och deras sidor kan man alltså Surfa på. Det är Vilddjuret och hans budskap vi ska akta oss för.

Och vi möter Vilddjuret och hans TV och Internet också i den första vredesskålen.

Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.

Här ser vi alltså åter vilka hemska straff man får av att se på Vilddjurets TV och surfa på dess sidor på Internet.

Den förförelse som Den Falske Profeten ägnar sig åt drabbar dem som är fast i Vilddjurets TV och Internet. Det kunde vi läsa i Upp 19:20.

Och det är intressant att notera den Islam vänliga politik som idag sänds ut på TV och som vi också hittar på många officiella sidor på nätet. Det är alltså precis som det står här. Och någon varning för vad vi kommer att få för ett samhälle om Islam tar över finns inte.

Det är alltså viktigt att vi genomskådar den Propaganda som sändes ut i vår TV och som finns också på en del sidor på Internet.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar