lördag 4 april 2020


De 2 Vilddjuren 01,
Totalsummering av det 2 hornade Vilddjuret Supermakternas tid


Här i Upp 13:11 - 18 möter vi Supermakterna. Efter det 10 hornade Vilddjuret som ju var Kolonialstaterna i början av 1900 talet, så kommer alltså det 2 hornade Vilddjuret som var Supermakterna USA och Sovjet.

Vi som levde på den tiden kommer ihåg hur hela världen var uppdelad i två delar. Den Fria världen som leddes av USA, och så den Kommunistiska världen som leddes av Sovjetunionen.

Mellan de här två rådde något som man kallade ”det kalla kriget”. Och hela tiden tävlade man i vem som hade störst och bäst Atomvapen och kunde förstöra mest. Och man räknade fram att det fanns resurser på båda sidor att förstöra Jorden flera gånger om.

I Början av den här tiden kom också TV, det som i Bibeln kallas Vilddjurets bild. Och den fostrade hela Västvärlden bort från Jesus. Så att vi fick den värld vi ser idag.

Och till sist så kom Internet och samma år som Sovjetunionen upplöstes kom www, (Profetiskt 666), www betyder World Wide Webb. Det lanserades som Idé 1990 och kom i sina tidiga varianter 1991, och det var synkront med att Sovjet monterades ner och därmed upplöstes det 2 hornade Vilddjuret och dess tid var över.

Och i Upp 13:11 – 18 kan vi alltså läsa om profetiorna där det här står.


De 2 Vilddjuren 39, Summering 5, USA och Sovjet under Andra halvan av 1900 talet är det 2 hornade Vilddjuret i Upp 13

Det var intressant, som vi gjorde i tidigare avsnitt, att titta på det 10 hornade vilddjurets och dess tid, men det är om möjligt ännu mera intressant att titta på det 2 hornade vilddjuret tid som följer. Vi känner ännu mer igen oss här och de tecken som är beskrivna är ännu tydligare än de var under det 10 hornade vilddjurets tid.

Här hittar vi tecknen

Atombomben
TV
Internet med www

Och det vet vi att Atombomben kom i slutet av 2:a Världskriget och blev sedan kännetecknet på Supermakternas tid. Likaså vet vi att TV blev allmän någon gång runt 1955. Och slutligen har vi internet med www. www kom 1990 – 1991.

Och därmed kan vi tids sätta det tvåhornade vilddjuret till tiden från Andra världskrigets slut och när Israels blev nation och fram till Sovjets sönderfall 1990 – 1991 och vi ser klart att det alltså handlar om tiden när USA och Sovjet styrde världen.

De 2 Vilddjuren 40, Summering 6, Atombomben och TV pekar på tiden från 1948 och framåt

Bibeln har satt hit tecken så att vi inte ska behöva tveka när vi är i tiden för det två hornade Vilddjuret.

Det fösta tecknet som kommer här är Atombomben. Den kom 1945 och både Sovjet och USA hade Atombomber 1948.

Vi kan alltså konstatera att det var då som tiden för det Två hornade Vilddjuret började.

Ett annat starkt tecken för den här tiden är TV. Vilddjurets bild som har liv, rörelse, och kan tala, alltså inte bara ljud typ pipa och ringa utan riktigt tala. Och de här två sakerna, rörelse och kunna tala hör ihop med TV. Och den kom runt 1955 och var mycket dominerande under hela andra hälften av 1900 talet.


De 2 Vilddjuren 41, Summering 7, Internet och www avslutar Supermakternas tid

Och så kommer vi till det tredje tecknet. Det är www och internet. Vi känner igen saker som användarnamn och kod för att kunna handla och vi kan också läsa om hur man kan räkna på namn, namn är ju siffror i en dator.

Och slutligen hittar vi 666 som blir www och är en av de mest fantastiska fullträffarna inom profetia.

Men det tjatande om chip i handen som många ägnar sig åt vad gäller de här versarna, har vi inget stöd för när vi läser dem utan är som vi sett ofta förr en profetisk utläggning i förväg som visade sig bli fel och som vissa inte har kunnat släppa.

https://minjesus.blogspot.com/2020/04/de-2-vilddjuren-41-summering7-internet.html

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar